📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:57

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SADOL Bawi sadol uczy
Jak się wyjebie na drodze i jeszcze ma trochę w ładności co się sp🤬ala do rowu jak najszybciej albo za barierki
Jak się wyjebie na drodze i jeszcze ma trochę w ładności co się sp🤬ala do rowu jak najszybciej albo za barierki
Serce wypadło i jeszcze bije na asfalcie... Kto takie gówno wstawia?
Oooo jak słitaśnie! Jest serduszko!
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
podpis użytkownika
Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
dennissliwa napisał/a:
Serce wypadło i jeszcze bije na asfalcie... Kto takie gówno wstawia?
Nikt cię typie tutaj nie wstawiał, więc zluzuj portki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie