📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć mi dlaczego to akurat w większości kobiety stwarzają takie dziwne i absurdalne sytuacje na drodze?
kurwa na tym śląsku jak nie pod prąd autosyradą to takie coś no ja pierdole
Z przodu świecą. Gorzej z tyłu
Po trzydziestce powinni odbierać prawko wszystkim równo. I nie dawać przed trzydziestką.
@Zeusek, zeusek... ty się nie głów, bo się spocisz.
Ciemno,deszcz,zerowa widoczność a ja jechałem 130 bo dozwolone 140, congratulations!
Slatojesos napisał/a:
Ciemno,deszcz,zerowa widoczność a ja jechałem 130 bo dozwolone 140, congratulations!
Oczywiście głupota tej baby to rzecz niepodważalna, ale pierwsze co mi utkwiło po przeczytaniu opisu to właśnie to co napisałeś. Mimo że widoczność zerowa zapierdalalm 130 bo mogę.
Mógłbyś ten opis znormalizowac, no aż szczypie w oczy. A nie tylko kopiuj wklej razem z odnośnikami.
Pan Bartłomiej to chyba tej swojej rodziny nie kocha za bardzo. Pewnie jakby było dozwolone 250, on zapierdalałby 240, bo wolno. Taka ogólna uwaga - wy się wkurwiacie na te wszystkie ograniczenia, szykany, kontrole, fotoradary, mandaty, ale prawda jest brutalna. polactwo trzeba trzymać za ryje i poganiać batem, bo jak mu dać trochę wolności to głupieje jeszcze bardziej i wchodzi w szkodę.
viader80 napisał/a:
Oczywiście głupota tej baby to rzecz niepodważalna, ale pierwsze co mi utkwiło po przeczytaniu opisu to właśnie to co napisałeś. Mimo że widoczność zerowa zapierdalalm 130 bo mogę.
W oryginalnym opisie było (usunięte) "Dozwolona prędkość na autostradzie to 140, a ja mam auto wyścigowe (http://www.tvn24.pl)"[/list]
Słowo klucz to: 77 letnia kierująca...
Dlaczego pan tak zapierdalał, skoro była "widoczność zerowa" ?
Bo, panie policjancie, ja lubię zapierdalać...
Bo, panie policjancie, ja lubię zapierdalać...
arek12101 napisał/a:
Bo mężczyznami kieruje logika chyba, że są najebani w trzy dupy wtedy logiczni nie są.Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć mi dlaczego to akurat w większości kobiety stwarzają takie dziwne i absurdalne sytuacje na drodze?
Brawura, druga z przyczyn wypadków facetów, też jest logiczna. Jeśli facet chce pokazać dziewczynie, kumplom czy udowodnić sobie, że jest coś warty to podejmuje ryzyko i przydusza. Niekiedy to ryzyko się nie opłaca. Trzecią, po pijaństwie i brawurze, przyczyną wypadków powodowanych przez facetów jest zmęczenie. I to też jest jakoś tam logiczne... chcesz dojechać do domu a nie szukać chuj wie gdzie motelu albo stać przy drodze, żeby Cię ojebali.
Nigdy nie słyszałem o przypadku, żeby trzeźwy facet pomylił gaz z hamulcem albo wjechał pod prąd na rondzie. Wyjątkiem są staruszkowie powyżej 70 lat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów