📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Upadł by twarzą w gówno na ulicy to by przeżył. Niestety, akurat nikt nie nasrał i zajebał o krawężnik
Ale, udało mu się uciec przed kanarem.
niesamowicie szybka reakcja kierowcy autobusu na to że ktoś wypadł - aż kuje w oczy w kraju gdzie każdy w każdego ma wyjebane
Kanara się wystraszył.
Podobno zanim wyskoczył powiedział: "jak ja zazdroszczę Polsce i Polakom ZUSu, trzynastej i czternastej emerytu...".
Nie rozumiem czemu ludzie starsi wstają już jak mają kilka kilometr do swojego przystanku zamiast wstać 100metrów przed
Paradoksalnie gdyby dziadek nie trzymał się poręczy to by przeżył.
Pociągnęło go do przodu gdy autobus zaczął hamować. Ale zamiast polecieć w przód, to okręcił się wokół rury jak tancerka i wyfrunął gdy dłoń nie utrzymała cięzaru ciała.
Pociągnęło go do przodu gdy autobus zaczął hamować. Ale zamiast polecieć w przód, to okręcił się wokół rury jak tancerka i wyfrunął gdy dłoń nie utrzymała cięzaru ciała.
Ale co on kuźwa miał zamiast spodni, ceratę z babcinego stołu kuchennego?
Con4terPro96 napisał/a:
niesamowicie szybka reakcja kierowcy autobusu na to że ktoś wypadł - aż kuje w oczy w kraju gdzie każdy w każdego ma wyjebane
Przecież on właśnie dlatego wypadł, bo kierowca zaczął wcześniej gwałtownie hamować...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów