Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sam sobie winny, nie powinien iść jakby chciał wyciągnąć broń.
Raczej sam sobie winny, bo jest czarny.
Przeprosił? Przeprosił. To na chuj drążyć temat? Myśliwemu też zdarza sie pomylić dzika z 5 osobowa rodzina na spaczerze i nikt afer nie robi. Przeparaszam jest kluczem. A jak masz obraz Matki Boskiej na ścianie to już na pewno jesteś niewinny.
To nasraj na siebie... kiedy myśliwy strzelał do 5 osobowej rodziny? To tak jak historie o pijanych myśliwych wykonujących polowania, tylko nikt nie zgłosił a jak zgłosił to okazywało się że myśliwy trzeźwy a Pani emocjonalnie rozjebana bo myśliwy urządza rzeź dzików... "myśliwi urzadzaja rzeź dzików" słowa Pani minister której ministerstwo nakazało strzelanie do loch przez cały rok i nakłada 2tys kary (1sztuka) za niewykonanie ich planu odstrzału. Aktywista i emocje, co Ty robisz na sadolu?
To nasraj na siebie... kiedy myśliwy strzelał do 5 osobowej rodziny? To tak jak historie o pijanych myśliwych wykonujących polowania, tylko nikt nie zgłosił a jak zgłosił to okazywało się że myśliwy trzeźwy a Pani emocjonalnie rozjebana bo myśliwy urządza rzeź dzików... "myśliwi urzadzaja rzeź dzików" słowa Pani minister której ministerstwo nakazało strzelanie do loch przez cały rok i nakłada 2tys kary (1sztuka) za niewykonanie ich planu odstrzału. Aktywista i emocje, co Ty robisz na sadolu?
"Ironia polega na wyrażaniu myśli poprzez stosowanie słów w sposób przeciwny do ich dosłownego znaczenia, aby wyrazić ukryte przesłanie lub wywołać efekt przeciwstawności"
Słyszysz? Kap, kap, kap, pac - to gówno Ci na łeb leci miernoto intelektualna.
[ Dodano 2024-10-28, 09:38 ]
@Brudnopis: zapomniałem dodać - a jak zapytasz, skąd miałeś wiedzieć, ze to ironia - to odpowiadam, ironia to żart dla inteligentnych, więc miłej zabawy w kupie życzę - niedość, że Brudnopis to jeszcze umazany kupą 🙂 Indyjski Brudnopis?! To by dużo wyjaśniało..
Czyli nawet go nie trafił.
WSTYDŹ SIĘ ZA TEN CHUJOWY OPIS!
chodziło o pomyłkowe postrzelenie pojazdu wiec sie zgadza.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów