Muzułmanin zalecał się w sposób niestosowny do kobiety ( hinduizm) . Po odmowie Romeo nie mógł pogodzić się z jej decyzja . Kobieta opowiedziała o całej sytuacji swoim bliskim, którzy znali lekarstwo na Złamane serce ,- gazorurkin forte
Muzułmanin zalecał się w sposób niestosowny do kobiety ( hinduizm) . Po odmowie Romeo nie mógł pogodzić się z jej decyzja . Kobieta opowiedziała o całej sytuacji swoim bliskim, którzy znali lekarstwo na Złamane serce ,- gazorurkin forte
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zresztą o czym ja tutaj rozmawiam jak oni w 90% mają zaaranżowane małżeństwa... Ładnie brzmi "zaaranżowane"... W praktyce stare chuje sprzedają córki za profit.
No ale my mieszkamy w zaścianku i u nas ponoć gorzej bo laski nie mogą sobie strzelać skrobanki na życzenie.
Jeszcze nigdy nie widzialem hindusa lub paka bijacego z piesci....ich repertuar to plaskacze, klapki i kije.... no przekomiczna grupa etniczna
Moja uwagę przykuły nieprzypadkowe wzorki, ornamenty na rurce.Zaryzykuje stwierdzenie że jest ona częścią tradycji przekazywana od pokoleń jaskrawe pasy symbolizują poległych zalotników
zdrowy wpierdol
Śmieszność tej sytuacji polega na tym, że ci co spuszczają wpierdol dokładnie tak samo się zachowują jak ten którego biją.
Zresztą o czym ja tutaj rozmawiam jak oni w 90% mają zaaranżowane małżeństwa... Ładnie brzmi "zaaranżowane"... W praktyce stare chuje sprzedają córki za profit.
No ale my mieszkamy w zaścianku i u nas ponoć gorzej bo laski nie mogą sobie strzelać skrobanki na życzenie.
No akurat Twój "brak skrobanki na życzenie" zbliża nas do tych dzikusów
Ba! Im nawet pogoda sprzyja, niedługo o nas będzie tak ciepło, że hinduscy imigranci przestaną u nas marznąć w lipcu czy sierpniu.
;>
Chuja tam, jacy lekarze, jak pacjent ani pełnej dawki nie przyjął, a dodatkowo spierdolił z kliniki?
Jeśli mają tak leczyć, to nigdy zarazy nie wyplenią.
A jest ich już jakieś ~1,5 miliarda, za parę godzin czy dni - zależy jak bardzo się będą pierdolić w tym czasie - przegonią Chiny.
I zaleją - prędzej czy później - kalifat europejski.
Ba! Im nawet pogoda sprzyja, niedługo o nas będzie tak ciepło, że hinduscy imigranci przestaną u nas marznąć w lipcu czy sierpniu.
;>
Cała nadzieja w jakimś wirusie, który zredukuje liczbę srających na ulicy do czasów zanim białasy dały in medycynę i szczepionki. Niech wrócą do terapii w Gangesie i będzie po problemie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów