Driver19cm napisał/a:
Chuj Ci na zdrowie ! ! !
Nawzajem!
youtu.be/c28Srx-FuGI?feature=shared&t=11
[ Dodano 2024-12-09, 22:27 ]
Quassar napisał/a:
A może to uśpione konto ruskiego trolla...
Tyle lat i ani jednego komentarza ani postawionego piwa i nagle po 6 latach sie loguje i nawala postami wszędzie masowo.
No nic nie ważne ruskie i tak mają tak przejebane u Polaków że muszę sie srogo nagimnastykować aby ktoś coś powiedział pozytywnego o kacapach xDDD
Bardzo Nas wszystkich tu cieszy, że się w końcu troll rosyjski odezwał. Jesteśmy na maxa kontent z tego komunikatu, bo wyobraź sobie iż w tak szczelnym środowisku wjebałeś się na megaminę. Każdy, od teraz, wie kim jesteś. Have a good night: U rat.
[ Dodano 2024-12-09, 22:39 ]
human331 napisał/a:
Proponuję autorowi wziąć rozpęd i pierdolnąć głową w mur, może coś zatrybi w tej główce bo jak narazie to widzę tylko nienawiść i mieszanie wszystkich z błotem bez wyjątku i kto tu niby nie ma ludzkich odruchów. To że czujesz że nie masz na nic wpływu to już zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Nikt tu nikomu nic nie każe ani nie jest pod niczyim wpływem. Fakt trafią się oszołomy czy inne podjudzacze jak wszędzie. Naprawdę musisz być bardzo sfrustrowany jeśli wstawiasz takie posty na tego typu stronie
Pan to z typu takich: Ja wiem, ja wiem! I palec w górę wyrzucają, niczym w szkole komunistów. Spoko. Ja to rozumiem. Nigdy nie popierałem, ale wiem, ża tacy ludzie żyją: w mojej resztce Kraju. I tacy jak Pan tą resztkę Polski wyprzedają. Niech Pan wie, że już bardzo niedługo spotkamy się twarzą w twarz. I nie ma od tego odwołania. Polska to mały Kraj. Tymczasem: do zobaczenia.