📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja pierdolę, w życiu bym go bez rękawiczek nie dotykał. I jeszcze jak go fajnie wózkiem wywieźli tucznika.
Widziałem kawałek jakiegoś angielskiego programu, gdzie taka czarna locha (nie wiem czy nie większa od tego tutaj) leżała w łóżku i tylko wpierdalała. Lekarz nakazał jej jakąś konkretną dietę, dzieci się w to włączyły, a ta baryła i tak jakoś sobie załatwiła jakieś KFC i jeszcze się cieszyła wpierdalając. Że tak powiem: Do przymusowej eutanazji wys... wyturlaj się!
Aż mi się folwark zwierzęcy przypomniał
"Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim."
"Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim."
corrado1111 napisał/a:
Ja pierdolę, w życiu bym go bez rękawiczek nie dotykał
Gościu w sandałach, w 5:05 też tak pomyślał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów