📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie słyszę, nie widzę tam hip hopu ,ale co ja tam się znam
wehrmaht tańczy?
Chyba masz Xp, u mnie nic nie łamie na win7...
integer2006 napisał/a:
Chyba masz Xp, u mnie nic nie łamie na win7...
Ma win xp, z poziomu forum wystarczy najechać na ikonkę przeglądarki pod postem. Będzie widać co kto używa.
Występ spoko, ale nie powalił mnie na kolana, a przy obecnym zasobie internetu raczej nie pisałbym, że coś jest "najlepsze ever" bo wszystkiego nie widziałem. Jakoś bardziej zapamiętałem ten show, ale zapewne są też lepsze
Wrecking Crew Orchestra
Soundtracks :
Daft Punk - Arena ( From the TRON movie OST )
Justice - Waters Of Nazareth (Normal edition and Erol Alkan's Re-Edit)
Crookers - Mad Kidz
David Guetta - Paris
Flux Pavillion - Bass Cannon
Flux Pavilion - Lines In Wax
Wrecking Crew Orchestra
Soundtracks :
Daft Punk - Arena ( From the TRON movie OST )
Justice - Waters Of Nazareth (Normal edition and Erol Alkan's Re-Edit)
Crookers - Mad Kidz
David Guetta - Paris
Flux Pavillion - Bass Cannon
Flux Pavilion - Lines In Wax
Gratulacje dla tych który dalej sądzą że Hip-Hop to muzyka...
dobre skurwiele
a Te up up up...@ Iluminates to bardziej pokaz niż taniec bo bez światełek to chujnia by im wyszła w porównaniu z tym tańcem.
Ale nie powiem iluminaci rozjebali mi system w tamtym roku w Hambumber got talent.
A Ci to chyba wiele miesięcy spędzili na taki układ :O
a Te up up up...@ Iluminates to bardziej pokaz niż taniec bo bez światełek to chujnia by im wyszła w porównaniu z tym tańcem.
Ale nie powiem iluminaci rozjebali mi system w tamtym roku w Hambumber got talent.
A Ci to chyba wiele miesięcy spędzili na taki układ :O
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów