i nigdy nie lubił litery "I"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Coraz słabsze te odcinki
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Zbiorczy na tej szajs... wolałbym żeby odcinki wychodziły raz na 2 tygodnie niż co 2 dni, jakość nie ilość.
Dzedaj87 napisał/a:
Moje miasto to Białystok <3 piwo!
w Białymstoku po zmroku można dostać po oku
@~blackhunter6 "Tak tak tak tak tak tak, a ja powiem uczciwie, spierdalaj." tak może być?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów