📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ma gość do siebie dystans, podoba mi się. Piwko
SM jest tragiczne. Mam kumpla. Brawo dla tego Pana!
OK powiem to pierwszy, bo wszyscy tutaj będą rozpływać się nad jego dystansem do siebie, niezłomnością, wytrwałością i poczuciem humoru. Chujowe te jego żarty. Trochę jak paraolimpiada dla komików, zwłaszcza jeżeli odbiorcą mają być użytkownicy tak pojebanego portalu z czarnym humorem jak ten. Jego czarny humor w wersji "lajt" jakoś do mnie nie przemawia.
...i wiem że jest bohaterski i dobrze, że coś robi ze swoim ciężkim życiem itd. itp., no ale żarty ma czerstwe.
...i wiem że jest bohaterski i dobrze, że coś robi ze swoim ciężkim życiem itd. itp., no ale żarty ma czerstwe.
Koleś, który na wejściu mówi o swojej chorobie nie jest śmieszny... ani kurwa trochę.
Ludzie później tak siedzą i się śmieją bo nie chcą sprawić mu przykrości.
Ludzie później tak siedzą i się śmieją bo nie chcą sprawić mu przykrości.
Znowu ten ułom? Za pierwszym razem było lekko śmiesznie. Teraz już nie odpalam. Co wy ludzi na litość bierzecie. Wypierdalać z tym
@dhex
to chociaz polskie filmiki podwojnie; ) albo te o ktore my wygnancy bedziemy plakac;) tak jak ten np
to chociaz polskie filmiki podwojnie; ) albo te o ktore my wygnancy bedziemy plakac;) tak jak ten np
Verbatim369 napisał/a:
SM jest tragiczne. Mam kumpla. Brawo dla tego Pana!
Jakie SM? Gość ma "Stwardnienie Rozsiane" więc gdzie tu skrót "SM"? No chyba że masz na myśli SM = "Słowotok Myśleniowy"
@up SM to skrót od Sclerosis Multiplex, czyli stwardnienie rozsiane po łacinie , więc wszystko okej, jest to ogólnie stosowane. Co do kolesia zgadzam się z Ptoon. Facet jest suchy jak pustynia błędowska i ani razu śię nie zaśmiałem. Pytam się jak SM czyni jego występ nietypowym? Czy ludzie chorzy mają inne poczucie humoru i smieją się z każdego suchara?
A co do jego choroby to uwierzcie mi lub nie ale jestę ekspertę, i do póki koleś chodzi i w miarę normalnie się trzyma to gówno mnie to obchodzi że jest chory i nie wiem czemu w ogóle o tym wspomina przed swoim występem. No dobra może ma lekkie problemy z mową wynikające ze spastyczności mięśni.
A co do jego choroby to uwierzcie mi lub nie ale jestę ekspertę, i do póki koleś chodzi i w miarę normalnie się trzyma to gówno mnie to obchodzi że jest chory i nie wiem czemu w ogóle o tym wspomina przed swoim występem. No dobra może ma lekkie problemy z mową wynikające ze spastyczności mięśni.
Było: sadistic.pl/jacek-noch-open-mic-vt382827.htm
A nie. W sumie to niby co innego ale i tak pierdoli to samo.
A nie. W sumie to niby co innego ale i tak pierdoli to samo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów