📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Grubasowi z J przycięli włosy na dupie gdzie był kawałek zaschniętego gówna, 5:38 ;f
zgadza się, w filmiku tego dokładnie nie widać ale znam ten skecz, to włosy łonowe kumpli miał przyklejone na twarzy
widac ze wczoraj polsat czy tam tvn puscil to w tv ;D...
no chyba nie ma osoby która tego nie widziała... jackass ssie, wolę Dirty Sanchez, oni są 100 razy lepsi i bardziej hardcorowi. Jak mi się kiedyś będzie chciało to zrobie z nimi mixa i wrzucę.
Arbeit macht müde
Fajnie mówią "fuck"
Aha, a kamerę pod kierownicą to taksówkarz miał już wcześniej zamontowaną...
HaHA wczoraj na polsacie było;p
kierowca jest podstawiony? arabus z wybuchami tez? wiec kto jest wkrecany? wychodzi na to ze ogladajacy ten "skecz", w opinii twórców owego filmu - idioci.
Nie chwały, ale waszych dramatów
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów