Co tu się dużo rozpisywać... po prostu zdolna dziewczyna!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Cornys piweczko poszło, podobnie uważam, niestety sztuczne granie którego każdy się może nauczyć po odpowiedniej ilości ćwiczeń, zero feeleingu, vibrata prawie też, takie bezpłciowe i chujowo się słucha ot tyle, gram też
Fajnie, że dziewczyna napierdala na gitarce, sam gram i wiem jak bardzo czasochłonne jest to hobby, mnie jednak nie poniosło. Technicznie, na ten moment, to bym mógł jej co najwyżej ojebać patelnię, ale przebiłbym ją jeśli chodzi o styl. Gdyby włożyła trochę serca w to co robi mogłaby gdzieś zajść. Niezbyt daleko ale gdzieś na pewno. Może nawet wyrwałaby się z kuchni, ale nie chcę przesadzać.
Co prawda trudno jest coś takiego stwierdzić po jednym filmiku, ale nie wygląda to na grane z pasją, już bardziej jakby ktoś jej kazał cośtam wybrzdąkać.
ładnie,technicznie,czysto,grzecznie...tyle.Brakuje emocji,gra jakby garść relanium zapiła szklaną wódy,co nie zmienia faktu że szacun się jej należy za lata ćwiczeń
co ona taka wystraszona?jakos tak bez emocjii i jeszcze rozglada sie tym jednym okiem na boki,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów