Co tu się dużo rozpisywać... po prostu zdolna dziewczyna!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Ło żesz kurwa, mega! Tyle w temacie
taka babka by się zdała razem się pierdolić razem grać a nie tylko ścisz to! albo wyłacz mi to głowa mnie boli!!!
ps
pozbyłem sie kurwy ;]
ps
pozbyłem sie kurwy ;]
Ogólnie to dźwięk można nawet wyłączyć
Fajna squo
Fajna squo
B-B napisał/a:
Ogólnie to dźwięk można nawet wyłączyć
Fajna squo
sam się wyłącz brudny borsuku
Ja bym jej zaprezentował moje zdolności
Jacqueline Mannering, jestem muzykiem i powiem szczerze że można sobie w dupę takie coś wsadzić. Zagrane czysto, technicznie i nic poza tym, równie dobrze można sobie posłuchać muzyki z Guitar Pro... Nie ma to "pierdolnięcia" bo nie ma emocji włożonych w grę. (Ogólnie ta technika gry nazywa się shredding)
Dam wam przykład "pierdolnięcia".
Dam wam przykład "pierdolnięcia".
zadna baba by tak nie zagrala - az czekac jak chuj zza gitary wyskoczy
przez
Cytat:
autora do końca spodziewałem się, że wyciągnie półmetrowe dildo i zaprezentuje głębokie gardłozdolna pani
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów