📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
Nie wierzę, że to piszę, ale zgadzam się z tym perwolem
A ja nienawidzę tego chuja i się nie zgadzam. Bo to, że dziecko dostanie wpierdol to kij z tym, najwyżej na sadistica trafią ^.^ ale bachor miałby popierdolone we łbie, nie dostałby tego co potrzebuje czyli wychowania i wsparcia od matki ( w przypadku gejów ) albo ojca ( w przypadku lesbijek ). On chyba sądzi, że takie dziecko byłoby dobrze wychowane przez homo, a to gówno prawda. Nie umiałoby sobie później poradzić w życiu, bo zapewne wpajane by miało, że homo jest super i w ogóle i później więcej takich pojebów by chodziło za rączkę po mieście, a dzieci by brali w końcu z probówek =.= No i dokładając do tego wszystkiego jeszcze to co powiedział, że społeczeństwo też by się od nich odwróciło i by dostawali łomot na każdym zakręcie to już w ogóle świadczy o tym, że homo nie powinno mieć dzieci.
@up
Co ty pierdolisz? Przecież Jacyków jest temu przeciwny Właśnie takie dziecko by sobie nie poradziło wżyciu. A mówiąc, że wychowali je najlepiej jak mogli, odnosi się do tego, ze troszczyliby się o nie, ale i tak wyroslo by na popierdolenca. Najpierw oglądaj,a później komentuj kurwa!
Co ty pierdolisz? Przecież Jacyków jest temu przeciwny Właśnie takie dziecko by sobie nie poradziło wżyciu. A mówiąc, że wychowali je najlepiej jak mogli, odnosi się do tego, ze troszczyliby się o nie, ale i tak wyroslo by na popierdolenca. Najpierw oglądaj,a później komentuj kurwa!
to się nazywa fail
@Luis
Najprawdopodobniej wyszła z kuchni i jeszcze pierdoli...
@Luis
Jacyków jednak nie ma tak poprzestawiane w bani jak myślałem bo mówi bardzo do rzeczy jakby sam nie był gejem, za co ma plusa
Luis napisał/a:
A ja nienawidzę tego chuja i się nie zgadzam..
a obejrzałeś do końca?Jesli tak to chyba nie w Twoim języku mówił ten Pajacyków bo piszesz ale nie wiesz o czym.
lubi sobie pogrzebać w glinie, ale za dziećmi nie przepada i dlatego tak pierdoli
Takiemu to nawet "chuj ci w dupe" nie można powiedzieć bo sie jebany jeszcze ucieszy.
czyli po prostu boisz się konkurencji? Liczysz, że ktoś się zlituje i wykorzysta Twoją macicę do wyprodukowania dzieciaka, jeśli nie będzie mógł tego zrobić w probówce?a dzieci by brali w końcu z probówek =.=
Nie popieram lobbowanej idei adopcji dzieci przez pary homo, jednakże argument, że dziecko wychowane przez ojców, matki będzie skrzywione psychicznie bo ostatecznie gro dzieci wychowanych jest przez wdowców i wdowy. Pojęcie monoparencyjności jet znane od dawna.
Btw jest w Polsce duża liczba lesbijek która ma dzieci, bo ostatecznie co stoi na przeszkodzie.
Btw jest w Polsce duża liczba lesbijek która ma dzieci, bo ostatecznie co stoi na przeszkodzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów