📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja nienawidzę tego chuja i się nie zgadzam. Bo to, że dziecko dostanie wpierdol to kij z tym, najwyżej na sadistica trafią ^.^ ale bachor miałby popierdolone we łbie, nie dostałby tego co potrzebuje czyli wychowania i wsparcia od matki ( w przypadku gejów ) albo ojca ( w przypadku lesbijek ). On chyba sądzi, że takie dziecko byłoby dobrze wychowane przez homo, a to gówno prawda. Nie umiałoby sobie później poradzić w życiu, bo zapewne wpajane by miało, że homo jest super i w ogóle i później więcej takich pojebów by chodziło za rączkę po mieście, a dzieci by brali w końcu z probówek =.= No i dokładając do tego wszystkiego jeszcze to co powiedział, że społeczeństwo też by się od nich odwróciło i by dostawali łomot na każdym zakręcie to już w ogóle świadczy o tym, że homo nie powinno mieć dzieci.
@up
Co ty pierdolisz? Przecież Jacyków jest temu przeciwny Właśnie takie dziecko by sobie nie poradziło wżyciu. A mówiąc, że wychowali je najlepiej jak mogli, odnosi się do tego, ze troszczyliby się o nie, ale i tak wyroslo by na popierdolenca. Najpierw oglądaj,a później komentuj kurwa!
Co ty pierdolisz? Przecież Jacyków jest temu przeciwny Właśnie takie dziecko by sobie nie poradziło wżyciu. A mówiąc, że wychowali je najlepiej jak mogli, odnosi się do tego, ze troszczyliby się o nie, ale i tak wyroslo by na popierdolenca. Najpierw oglądaj,a później komentuj kurwa!
Jacyków jednak nie ma tak poprzestawiane w bani jak myślałem bo mówi bardzo do rzeczy jakby sam nie był gejem, za co ma plusa
Luis napisał/a:
A ja nienawidzę tego chuja i się nie zgadzam..
a obejrzałeś do końca?Jesli tak to chyba nie w Twoim języku mówił ten Pajacyków bo piszesz ale nie wiesz o czym.
lubi sobie pogrzebać w glinie, ale za dziećmi nie przepada i dlatego tak pierdoli
Takiemu to nawet "chuj ci w dupe" nie można powiedzieć bo sie jebany jeszcze ucieszy.
Luis napisał/a:
czyli po prostu boisz się konkurencji? Liczysz, że ktoś się zlituje i wykorzysta Twoją macicę do wyprodukowania dzieciaka, jeśli nie będzie mógł tego zrobić w probówce?a dzieci by brali w końcu z probówek =.=
Kurwa jak go nie lubię tak się z nim zgadzam
pedałów tylko rucha
Nie popieram lobbowanej idei adopcji dzieci przez pary homo, jednakże argument, że dziecko wychowane przez ojców, matki będzie skrzywione psychicznie bo ostatecznie gro dzieci wychowanych jest przez wdowców i wdowy. Pojęcie monoparencyjności jet znane od dawna.
Btw jest w Polsce duża liczba lesbijek która ma dzieci, bo ostatecznie co stoi na przeszkodzie.
Btw jest w Polsce duża liczba lesbijek która ma dzieci, bo ostatecznie co stoi na przeszkodzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów