📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
poswiecilem sie i ogladalem... ale dopiero ostatni filmik wywolal usmiech na pysku.... NIE BEDZIE PIFKA!!
Szkoda... malucha.
piwo za pomarańczowego walącego w locie swoją durną mordą w rurę, szkoda że malacza rozpieprzyli
Ten jak na cwaniaku jedną ręką chciał wykręcić i wjechać na posesję
Szkoda że nie rozpędzili się bardziej, byłby hard. A tak debile sobie za małą krzywdę zrobili
się zapomniało o bezwładności, ups, nigdy się o niej nie widziało
głupie kasztany, kurwa
jak mnie to wkurwia, że ci idioci potrafią tylko niszczyć kurwa mać malany, fajny samochodzik, każdy od niego w sumie zaczynał
-he he piłdiśund złotych, pszycież to tylko maluch
Jak dobrze że malany teraz wchodzą powoli w erę samochodów zabytkowych, na allegro średnia cena już jest ok. 2k<
głupie kasztany, kurwa
jak mnie to wkurwia, że ci idioci potrafią tylko niszczyć kurwa mać malany, fajny samochodzik, każdy od niego w sumie zaczynał
-he he piłdiśund złotych, pszycież to tylko maluch
Jak dobrze że malany teraz wchodzą powoli w erę samochodów zabytkowych, na allegro średnia cena już jest ok. 2k<
Ej nie wiem jak wy ale ja oglądam to co chwile i mam cały czas tak sama bekę
z tego!
z tego!
szkoda mi tych błaznów, malucha później trzeba było holować przez nich tylko rozjebać coś potrafią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów