Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja mam taką teorię dotyczącą łamliwości kości, na wrodzoną łamliwość kości chorowała moja babcia, i doszedłem do wniosku, też po moich obserwacjach, że to wszystko bierze się z nadmiernego walenia konia. Nasienie musi mieć jakiś udział jeszcze nieznany nauce w budowie kośćca. Jesli za często dochodzi do tak zwanej ejukacji to brakuje tych składników przez co kości się po prostu łamią same
Czyli twierdzisz, że twoja babcia za dużo waliła konia i dlatego chorowała na łamliwość kości?
ja mam taką teorię dotyczącą łamliwości kości, na wrodzoną łamliwość kości chorowała moja babcia, i doszedłem do wniosku, też po moich obserwacjach, że to wszystko bierze się z nadmiernego walenia konia. Nasienie musi mieć jakiś udział jeszcze nieznany nauce w budowie kośćca. Jesli za często dochodzi do tak zwanej ejukacji to brakuje tych składników przez co kości się po prostu łamią same
Przy takim mocnym kopie i "fajnym" bloku przeciwnika to każdy by zjad za mało danonków
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów