📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa same kozaki! Zakryty ryj i nie ma chuja we wsi! Takie kurwa kozaki wielkie.
Niby to nie forum tvn ale dojebie do pieca suchara:
Jak chcesz sie napierdalac to idz potrenować jakies sztuki walki (zaleznie od gustu jest w czym przebierać) a nie kurwa mocny bo 20 kolegów jest.
Nie mam dla czegoś takiego żadnego szacunku. Bydło się hoduje na wsi.
Niby to nie forum tvn ale dojebie do pieca suchara:
Jak chcesz sie napierdalac to idz potrenować jakies sztuki walki (zaleznie od gustu jest w czym przebierać) a nie kurwa mocny bo 20 kolegów jest.
Nie mam dla czegoś takiego żadnego szacunku. Bydło się hoduje na wsi.
właściciel stacji pewnie też się dobrze bawił...
pewnie po akcji wymienił sobie pieluchę
pewnie po akcji wymienił sobie pieluchę
BKS Bandycki Klub Sportowy
@Velture
Przyjechali ludzie z miasta,
zobaczyli co się dzieje,
cała polska nie istnieje,
Białystok szaleje!!!
Jak wygramy to się schlamy!!!
Jak przegramy to się schlamy!!!
Jak zremisujemy to się NAJEBIEMY!!!
O ma Jagiellonio nie zdradzę Cię!
Inni Cię zdradzili, Ciebie pohańbili, ale nie ja...
Inni Cię zdradzili, Ciebie pohańbili, ale nie ja!
A jak ktoś mi powie białostocki psie...
A jak ktoś mi powie białostocki psie!
Jabola wypiję, mordę mu obiję za nasz BKS!
@Velture
Przyjechali ludzie z miasta,
zobaczyli co się dzieje,
cała polska nie istnieje,
Białystok szaleje!!!
Jak wygramy to się schlamy!!!
Jak przegramy to się schlamy!!!
Jak zremisujemy to się NAJEBIEMY!!!
Inni Cię zdradzili, Ciebie pohańbili, ale nie ja...
Inni Cię zdradzili, Ciebie pohańbili, ale nie ja!
A jak ktoś mi powie białostocki psie...
A jak ktoś mi powie białostocki psie!
Kibole to mają ostro naj****e ;D same buraki ze wsi xD a ten anemic dance to już w ogóle wymiotło mnie xD
nie ma to jak gejparty
Jakbym chciał pijane małpy pooglądać to bym do zoo poszedł...
Pamiętam jak na misji u jej królewskiej mości - gdzieś w Indiach - mój pradziad stracił złoty zegarek
w wyniku takiej działalności upojonych naczelnych.
Pamiętam jak na misji u jej królewskiej mości - gdzieś w Indiach - mój pradziad stracił złoty zegarek
w wyniku takiej działalności upojonych naczelnych.
@Velture
Takie małe info, oni się nie napi3rd4lają ( przynajmniej na razie :ddd ), po drugie pewnie jesteś piczą grającą w szachy %/
Takie małe info, oni się nie napi3rd4lają ( przynajmniej na razie :ddd ), po drugie pewnie jesteś piczą grającą w szachy %/
No ale że zastali otwartą stację. Nam wszystkie zamykają albo są blokowane przez radiowozy.((((
Darksaider nie musisz się aż tak bardzo fatygować, wystarczy, że w weekend do pierwszego lepszego klubu się wybierzesz....
Darksaider nie musisz się aż tak bardzo fatygować, wystarczy, że w weekend do pierwszego lepszego klubu się wybierzesz....
do wszystkich napinaczy:
nigdy nie bylem za kibolami czy czymkolwiek z tym zwiazanym ale ta akcja jest po prostu pozytywna i zabawna. piwo dla nich
nigdy nie bylem za kibolami czy czymkolwiek z tym zwiazanym ale ta akcja jest po prostu pozytywna i zabawna. piwo dla nich
Chuj mnie obchodzi czy to kibole, studenciaki, zmiana z fabryki przy taśmie czy pracownicy KFC
Zachowują się jak żałosne pajace i są pajacami, tyle
Zachowują się jak żałosne pajace i są pajacami, tyle
Ten cały hardbass brzmi jak jak jakaś 'sprężynka' DJ Hazela. To już lepszy byłby drum and bass..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów