📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
phrontch napisał/a:
W dżungli taki kozak, a w mieście zwykłego ogrodzenia nie przeskoczy
W mieście zwykłego ogrodzenia nie przeskoczysz, a do dżungli dalej niż 100m nawet nie wejdziesz
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
phrontch napisał/a:
Jak nie, jak byłem w dżungli?
ehh synku nie porownuj nieskoszonej trawy z ogrodka przed domem do dzungli
phrontch napisał/a:
Jak nie, jak byłem w dżungli?
Warszawskie metro w godzinach szczytu się nie liczy. Ani jako dżungla, ani jako metro.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
No i kolacja im spierdoliła...
Puma jest dużo mniej masywna od jaguara. Puma ma przeciętnie 60kg, a jaguar ponad 100.
Przeciez widac ze to duzy kotek uicekl wlascicielowi i sie chcial schowac gdziekolwiek. Kilka lat temu jak komus w mojej okolicy puma uciekla to wojsko bylo wziete do roboty:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów