Na jakiejś plantacji w stanie Rondônia, który na mapie jest pod słynnym stanem Amazonas ze stolicą w Manaus, znaleziono małego kotka który się błąkał bez matki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
A kotek patrzy i mysli: czekajcie kurwie jak sie za dwa lata spotkamy
szkoda, że nie znalazła go jakaś instazjeberka. filmik byłby ciekawszy.
dobrze, że w ogóle ktoś go znalazł. teraz albo trafi do jakiegoś hodowcy/ogrodu zoologicznego albo od razu dostanie w łeb. przynajmniej nie wpadnie do kombajnu i nie zapaskudzi ton ziarna
dobrze, że w ogóle ktoś go znalazł. teraz albo trafi do jakiegoś hodowcy/ogrodu zoologicznego albo od razu dostanie w łeb. przynajmniej nie wpadnie do kombajnu i nie zapaskudzi ton ziarna
Niesamowite zwierzęta, co za instynkt... Furia i zwierzęcość do granic możliwości. Już taki mały jaki silny i szybki a jak agresywny... Duży to maszyna do zabijania. Aż dziw że są na tym forum Sadole co nie doceniają ich natury... Jak Sadol może takiego piękna niedostrzegać.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów