📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mam mieszane uczucia, szacunek dla jaguara, obrzydzenie do kamerujących:D
Jebany musi być silny ten jaguar że wyniósł z wody 50kg kapibare jak by była szmacianką lalką
Szybki jak Kubica.
Banda buraków na łódkach.
Jebany musi być silny ten jaguar że wyniósł z wody 50kg kapibare jak by była szmacianką lalką
Jest Do tego najsilniejsze szczęki ze zwierząt lądowych (w sumie silniejsze mają tylko hipopotamy, aligatory i krokodyle). To po prostu kot pełen mięśni a do tego wiecznie wkurwiony.
the_p napisał/a:
Jest Do tego najsilniejsze szczęki ze zwierząt lądowych (w sumie silniejsze mają tylko hipopotamy, aligatory i krokodyle). To po prostu kot pełen mięśni a do tego wiecznie wkurwiony.
Hiena cętkowana ma chyba silniejsze.
wormgoro napisał/a:
Racja, tylko Hiena z drapieżników lądowych ma silniejsze szczęki.
Jaguar to w ogóle przechuj. Poluje na kajmany. A jedyny sposób na uśmiercenie tego krokodylowatego koleżki to uśmiercenie go od razu. Dlatego jaguar od razu atakuję głowę kajmana i swoim jebitnie silnym ściskiem szczęk zębami przebija czaszkę szwagra i wbija się w jego mózg powodując natychmiastową śmierć.
https://www.youtube.com/watch?v=6kmDqS603U4
wormgoro napisał/a:
Nope.
1. CROCODILE (3,700 PSI)
2. ALLIGATOR (2,125 PSI)
3. HIPPOPOTAMUS (1,825 PSI)
4. JAGUAR (1,350 PSI)
5. GORILLA (1,300 PSI)
6. HYENA (1,100 PSI)
7. TIGER (1,050 PSI)
8. ALLIGATOR SNAPPING TURTLE (1,000 PSI)
9. BEAR (975 PSI)
10. LION (650 PSI)
11. GREAT WHITE SHARK (625 PSI)
12. DOG (325 PSI)
(Note: Numbers are based on evidence, estimates and extrapolations. Bite force among animals will always vary from subject to subject.)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów