Obrońcy zwierząt już toczą pianę z ust.
Obrońcy zwierząt już toczą pianę z ust.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaja większe niż biceps
Ca za popierdolone czasy, że głupotę ludzką tłumaczy się odwagą i wielkimi jajami. To tak, jakby powiedzieć, że samobójca jest zajebisty, bo miał wielkie jaja, że odebrał sobie życie.
Szkoda że mu ręki nie upierdoliło
Ca za popierdolone czasy, że głupotę ludzką tłumaczy się odwagą i wielkimi jajami. To tak, jakby powiedzieć, że samobójca jest zajebisty, bo miał wielkie jaja, że odebrał sobie życie.
Bardziej by pasowała nazwa filmiku: Jaja większe od mózgu
Może źle się wyraziłem. Macie absolutną rację. Tacy debile, którzy kładą na szli swoje życie, żeby komuś zaimponować lub nagrać zajebisty filmik są godni pożałowania bo najwyraźniej nie mają po co żyć. W ogóle nie imponuje mi takie zachowanie. Wręcz przeciwnie.
Pozdro
No nie, to w ogole nie tak, to zupelnie na odwrot, a Ty jestes niedorozwiniety.
odwaga jest tylko wtedy, gdy sobie zdajesz sprawę z konsekwencji, w związku z czym, samobójcy odwagi nie można odmówić, a podejmowanie ryzyka poprzez głupotę nie jest wyrazem odwagi, bo sobie sprawy z konsekwencji nie zdajesz, więc lekko zbłądziłeś a wielkie jaja w kontekście raczej oznaczają coś na zasadzie "potrzymaj mi piwo" czyli jakiś heroiczny cel znany, wykonanie przypadkowe, a konsekwencje jak wiatr zawieje
Kurwa zarejestrowałem się po 15 latach na sadisticu żeby ci to napisać,
TO NIGDY NIC NIE OPOWIESZ SWOIM DZIECIOM #w
Jedno ze źródeł:
norfolkdailynews.com/news/national/odd_national/swimmer-caught-on-vide...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów