Gość ma jaja ze stali, że podjął się skoku z takiej wysokości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wszystko fajnie ale po co?.. Sławny nie będzie... hmm... dla kasy...ok, pytanie nieważne.
Ja ostatnio na dach swojego domu musiałem wejść z 8 metrów aby kabel do anteny przymocować, i jak doszedłem do końca to ostatni segment (dorabiany oczywiście na patencie - budownictwo PRL) zaczął się wyginać
Z gównem w portkach zszedłem na dół, staremu powiedziałem że za chuja nie już wejdę na dach jak ktos nie naprawi tego PRL-owskiego gówna
Z gównem w portkach zszedłem na dół, staremu powiedziałem że za chuja nie już wejdę na dach jak ktos nie naprawi tego PRL-owskiego gówna
Ja na jego miejscu bym się w locie ze strachu zesrał...
Chmmm... Pewnie dlatego to nie ja jestem na tym filmiku
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Chmmm... Pewnie dlatego to nie ja jestem na tym filmiku
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Ale to normalny pokaz dla widowni. Nie byliście nigdy w jakimś lunaparku? Robi to kilka razy dziennie - taka robota po prostu.
grauper napisał/a:
Gówno nie jaja ze stali....
youtube.com/watch?v=rLp5hlyrtnE TEN KOLEŚ MA JAJA ZE STALI I TO KONKRETNE !!
A nie jakiś wygelowany hiszpański pedał skaczący do basenu...
Tak czy siak bym się zesrał.
Jaja ze stali to ma gość, który codziennie rano wstaje o 5:00 do roboty i utrzymuje swoją rodzinę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów