Betonowe jaja ma ten typ. Akcja 1:45
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
kurwa dla was każdy co ryzykuje to niema jaj bo jest głupi to kurwa pokażcie takiego co ma jaja z betonu i waszym zdaniem nie jest głupi... jak słyszę wasze zjebane wypowiedzi to sobie wyobrażam że waszym ryzykantem jest gość w flonelowej koszuli i okularach który w szachach ma aktualnie króla zasięgu bicia innej figury...ZJEBY!
piwo za stalowo-zelbetonowe JAJA!
DrEvolutio napisał/a:
kurwa dla was każdy co ryzykuje to niema jaj bo jest głupi to kurwa pokażcie takiego co ma jaja z betonu i waszym zdaniem nie jest głupi... jak słyszę wasze zjebane wypowiedzi to sobie wyobrażam że waszym ryzykantem jest gość w flonelowej koszuli i okularach który w szachach ma aktualnie króla zasięgu bicia innej figury...ZJEBY!
Widzisz kolego, w pewnym wieku człowiek zaczyna dochodzić do wniosku, że takie kozaczenia jest po prostu idiotyczne.
Ja wiem, sam to też przeżywałem, że w wieku 13-16 jackass czy Kuba Wojewódzki są fajni i super i warto ich wyczyny powtórzyć. Na szczęście większość ludzi wyrasta z tego.
Pytanie po co to? Jest bardzo cienka granica między odwagą a głupotą, tutaj mamy do czynienia z tym drugim.
tylko po co ?
Ciekawe czy puszczali to z jakimś opóźnieniem na wypadek jakby jednak zleciał. Chociaż wiadomo było, że nie zleci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów