Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Grubasek ryzykował życie w idiotyczny sposób, mając żonę i dzieciaki a po wszystkim pocałował czarnego w stopę. Ktoś wie po co?
Cytat:
Albo zbyt głupi, żeby uzmysławiać sobie zagrożenie...Betonowe jaja ma ten typ.

Koleś ma upośledzenie umysłowe na kilku płaszczyznach: oceny zagrożenia, relacji międzyludzkich, rozumienia takich pojęć jak odpowiedzialność za rodzinę choćby. Powinien się leczyć, a on jeszcze robi karierę w mediach. Społeczeństwo mamy dzikie niestety, tacy pop🤬leńcy powinni być piętnowani jak narkomani, masochiści i inne sp🤬oliny uzależnione od adrenaliny. A maryśka zakazana, bo zbyt niebezpieczna.
Ciekawe za którym razem mu się udało
tak apropo to u nich tradycja rodzinna. Ojciec lub dziadek jego w ten sposób zginął

tak apropo to u nich tradycja rodzinna. Ojciec lub dziadek jego w ten sposób zginął

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie