📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja dziś z biedronki to tylko dobry kawał wyniosłem:
czym różnią się zakonnice i świece?
Niczym.
świece świecą
a zakonnice też świecą...
czym różnią się zakonnice i świece?
Niczym.
świece świecą
a zakonnice też świecą...
heh nie widziałes moich
*sypki drift po blacie*
PANIE BIERE KARTON BO MODNE!
a dla tych mniej przekonanych jeszcze pozytywny (jakby istniały negatywne) certyfikat matki i dziecka
jakby było napisane SUPER DOUBLE EGGS made in USA po 5zł/szt + książka kucharka z logiem TVN i zdjęciem (nie wiem kto jest teraz modny) to
PANIE BIERE KARTON BO MODNE!
a dla tych mniej przekonanych jeszcze pozytywny (jakby istniały negatywne) certyfikat matki i dziecka
to są od koguta
Pewnie pisało na nich że są podwójne żółtka. Normalne jajka, może troche chujowsze w smaku i tyle.
Free Tekno man.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów