Kto zgadnie co kryło się pod sufitem wygra wycieczkę dookoła stołka WSKAZÓWKA, Siedzi i się kryje, jak ukąsi to ci ucho zgnije...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wygląda na to, że to Kątnik domowy
swiatmakrodotcom.wordpress.com/2011/09/04/katnik-domowy-mniejszy-tegen...
Występujące powszechnie w Polsce
swiatmakrodotcom.wordpress.com/2011/09/04/katnik-domowy-mniejszy-tegen...
Występujące powszechnie w Polsce
eleganckie, zawsze takiego chujka dokarmiam na tarasie w lecie.
Pod sufitem to robiłeś zdjęcie, to znajdowało się nad sufitem dla wyjaśnienia^^ Apropo tematu to trzeba przeszukać chałupę
Gatunku pająka nie rozpoznam, nie mam pojęcia - ale to są dorosłe pająki, w dodatku żywe. To nie jest polskie, ani też nie jest to kątnik domowy. To brązowe to nie gówno ani błoto - to jest gniazdo pewnego gatunku osy, który rozmnaża się, chwytając żywe stworzenia, jak pająki, żuki i paraliżuje je jadem. Wciąga je do gniazda, wciąż żywe, ale nie mogące się poruszyć i składa w nich jajo, potem, z tego jaja wylęga się larwa osy, która żyje sobie w takim inkubatorze z pająka i powoli zjada go od środka. Te pajączki tutaj to właściwie chodzące larwy os, które jeszcze jakimś cudem żyją ( pewnie już nie wszystkie ).
Edit: O już pamiętam.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Grzebaczowate
Tu kolejny przykład takiego gniazdka, tylko troszkę większego
Edit: O już pamiętam.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Grzebaczowate
Tu kolejny przykład takiego gniazdka, tylko troszkę większego
Kurwa , na harda z tym!!
Piwo za odkrycie, ale przede wszystkim za wycieczkę dookoła stołka, parsknąłem
Powiedz coś więcej na ten temat. Bo to nie może być kokon kątnika, bo już nieraz widziałem na oczy. Prędzej to miejsce zimowania owych pająków, i większość jak widać jest po wylince(te białe). No chyba że nie żyją. I wgl debile, przestańcie już pierdolić o biednych pajączkach, bo one mają większe prawo do życia niż wy, pierdzące w stołek małpy siedzące przed komputerami cały dzień.
Ja pierdole!
Z olejnej lepiej schodzi krew
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów