📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
hej a gdzie murzyni ? gdzie islam? aha zapomniałem przecież rasizm i nietolerancja, film gówna wart
ten przykład co wschód europy myśli o zachodzie europy, trochę słaby, nie mieli co wymyślić to wsadzili jakieś pedalstwo
lakeroll napisał/a:
ten przykład co wschód europy myśli o zachodzie europy, trochę słaby, nie mieli co wymyślić to wsadzili jakieś pedalstwo
Ten przykład elegancko wpisuje się w ruską propagandę. Widać nas nie wzięli pod uwagę, albo wrzucili do jednego wora z kacapami. Wbrew medialnemu pierdoleniu ludzie na zachód od Odry nie mają zielonego pojęcia o nas i o tym co się tu dzieje. Nie pamiętam już dokładnie, ale czytałem kiedyś że spory odsetek niemieckich uczniów nie wie nawet gdzie leży Polska, choć z nami graniczą.
ale o co chodzi w ostatnim to nie ogarniam za wschodni a europe piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów