Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ba... Nawet na uczelniach wyżsysz uczy się o budowanie takich rzeczy tak jak tego premier danego kraju chce a nie jak to powinno być...
Te wszystkie wymogi narzucane przez rządy dotyczące budowy nie działają pozytywnie.
Czarnobyl - pazerne przedłużanie działania przez rządy komunistów.
Fukushima - idiotyczna myśl rządy by zbudować elektrownię atomową na terenie czynnym sejsmicznie.
USA - dziesiątki prywatnych, nawet tanich, bez działań rządu z małymi wymogami dot. budowy elektrowni działa bez żadnych problemów przy budowie czy potem działaniu.
Ja wierzę w ludzi i wiem że mamy tak wysoki poziom zaawansowania że gdy dojdzie do jakieś tragedii to zbierzemy się i bez trudów oraz ropy zbudujemy co trzeba.
Masz rację że żyję w innym świecie. Ja w przeciwieństwie do was(niektórych) nie wierzę w to co mi TV zaserwuje. Bo wiem że bez różnicy czy to TVN24, BBC czy Aldżazira, to i tak one działają na prostej zasadzie: informować ludzi głównie tylko o tym jak bardzo jesteśmy ograniczeni umysłowo, pomysłowo, finansowo i bez pomocy rządów(żyjących m.in. z podatków i haraczy z ropy) sobie nie poradzimy nigdy.
Ba... Nawet na uczelniach wyżsysz uczy się o budowanie takich rzeczy tak jak tego premier danego kraju chce a nie jak to powinno być...
Te wszystkie wymogi narzucane przez rządy dotyczące budowy nie działają pozytywnie.
Czarnobyl - pazerne przedłużanie działania przez rządy komunistów.
Fukushima - idiotyczna myśl rządy by zbudować elektrownię atomową na terenie czynnym sejsmicznie.
USA - dziesiątki prywatnych, nawet tanich, bez działań rządu z małymi wymogami dot. budowy elektrowni działa bez żadnych problemów przy budowie czy potem działaniu.
Ja wierzę w ludzi i wiem że mamy tak wysoki poziom zaawansowania że gdy dojdzie do jakieś tragedii to zbierzemy się i bez trudów oraz ropy zbudujemy co trzeba.
ręce, nogi i huj opada... ma 20 lat, może bunt minie i jeszcze kiedyś zmądrzeje...
Głupi film. Koniec ropy to głównie problem komunikacji transportowej.
W dawnych czasach jakoś ludzie tworzyli przedmioty bez pomocy ropy, więc do zbudowania elektrowni atomowej nie potrzeba ropy a gdy tak się uruchomi to połowa problemów znika. A nawet niektóre transporty zaczynają działać takie jak kolej.
No i to gówno to jakaś propaganda rodem z USA. Niby mówią o wszystkim ale kwiatuszki typu abdykacje w krajach arabskich i kryzysy u nich są dziwnie długo akcentowane.
Ropa wynosi satelity/wahadłowce? O ile wiem to jakiekolwiek węglowodory to najgorsze co może być jeśli chodzi o ten typ paliwa...
Ciemne parkingi jako pole uprawne... Brawo...
I dalej to mi się nie chce wymieniać...
Kraje naftowe chcą żebyśmy myśleli że ropa to jedyne źródło energii a tak nie jest! Alternatywne źródła energii istnieją już od wieku ale są skutecznie tępione przez mocarstwa naftowe, pierwsze miejsce na giełdzie ma właśnie korporacja naftowa, jakiś czas temu na kilka godzin pierwsze miejsce zajmowało nadgryziona gruszka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów