Klasyk
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Klasyk
Za Monty Pythona zawsze piwko. Dobry brytyjski humor zawsze jest dobry
Stary dobry klasyk
… sarkazmu się chwyta.
A sam Python - aż dziw, że po tylu latach i obejrzeniu wszystkich możliwych odcinków wszystkich produkcji wciąż mnie śmieszą
Lubię Monty Pythona, za gówniarza często puszczali to w TV, najbardziej rozpierdalały mnie te chore animacje, ludziki wychodzące z głowy innego, większego ludzika, popierdolone latające aniołki, czy koty mielone w maszynce do mięsa.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Żeby być niewidzialny wystarczy być grubym/ą,rudym/łysą i bezzębnym/a facetem/kobietą
Była taki odcinek jak ruszyli kamienicą na bitwę z innym budynkiem jak okrętami, strzelali do siebie szufladami szafek, wkleiłbym to tutaj ale nie mogę tego kurwa znaleźć!
Była taki odcinek jak ruszyli kamienicą na bitwę z innym budynkiem jak okrętami, strzelali do siebie szufladami szafek, wkleiłbym to tutaj ale nie mogę tego kurwa znaleźć!
@up - to nie odcinek tylko "Sens życia wg Monty Pythona" - historia o pomniejszej agencji ubezpieczeniowej uciskanej przez korporacje. Stwierdziła, że stanie się statkiem... znaczy budynkiem pirackim łupiącym drapacze chmur
edit:
i film
edit:
i film
A kojarzy ktoś może skecz, w którym są w zakładzie pogrzebowym (chyba) i stoją nad trumną z nieboszczykiem i robią sobie z niego coraz to bardziej nieprzyzwoite i obrzydliwe żarty? Jak on się nazywał?
mareczex093 napisał/a:
Nie obchodzi mnie, że to klasy - stwierdzam jedno: gówno i totalny kicz...
Wardęga śmieszniejszy i popularniejszy w twoim gimnazjum, nie?
@up
Może to:
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
mareczex093 napisał/a:
Tak wg. mnie wardęga jest śmieszniejszy.
Pogratulować gustu.
A o gimnazjum pisze bo gimnazjum to nie metryka, gimnazjum to stan umysłu. Wiesz jak to mówią: człowiek z gimnazjum wyjdzie a gimnazjum z człowieka wyjść nie chce.
Up
A czyli mam rozumieć, że jak komuś Monty Python się nie podoba to jest z gimnazjum.
A czyli mam rozumieć, że jak komuś Monty Python się nie podoba to jest z gimnazjum.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów