Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa ale pamiętać kto im uratował dupy podczas II wojny światowej tym pseudożołnierzom to nie ma komu tam!
STOP poniżaniu Polaków za granicą!
Pokażmy, że nam się to nie podoba a nie udawajmy, że jak plują to deszcz pada i jacy to niby jesteśmy fajni z dystansem do siebie!
Nie, powaznie ci z nas ktorzy maja do siebie dystans sa naprawde fajni, ty zakompleksiona pierdolo z ciemnogrodu
Najlepsze jest to że śmieją się z naszego "Kur*a" a jak byłem w Anglii to na każdym kroku słychać "Fu*k".
Czym jest fuck przy Polskim kurwa?
Kurwa ale pamiętać kto im uratował dupy podczas II wojny światowej tym pseudożołnierzom to nie ma komu tam!
Pokażmy, że nam się to nie podoba a nie udawajmy, że jak plują to deszcz pada i jacy to niby jesteśmy fajni z dystansem do siebie!
Aha. To rewolucję zaczynamy od wstawiania postów na Facebooku czy może od razu przechodzimy do ciężkiej artylerii (czyt. spamu na sadolu)?
Ty im dupę ratowałeś? No to se kurwa nie przypisuj nie swoich zasług.
"Ale dziadek... bla bla bla!!!"
Ale dziadek to nie ty. Dziadek mógł być wybitną osobowością, ale to nie jest dziedziczne, zapamiętaj.
Ja pierdolę, ktoś zażartował z Polaków! Ło matko Kozłowska! Jak śmiał!?
Jakby jeszcze KURWA, coś nieprawdziwego powiedział. KURWA!
Pieniaczu! Weź sobie tabletkę na uspokojenie! Gdzie u Ciebie poczucie humoru? III Sobieski dal rade pod Wiedniem, wiec do Austrii tez wysyłasz pocztówki z kurwami w tle?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów