Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cóż, każdy należy do jakiejś mniejszości, lepiej się przyzwyczaj. A publiczne kible są też dla zboków, podoba ci się to czy nie, rządzić możesz w swoim prywatnym. Jak leję do pisuaru to nie zastanawiam się, czy ten obok to pedał i kątem oka ogląda mojego pytonga żeby zmarszczyć sobie freda, choć taka możliwość jest całkiem prawdopodobna.
A od kiedy transy mają osobne kible do damskich nie mają wstępu. Jeśli tam wchodzą to sami proszą się o pałowanie w pełnym majestacie prawa. I tak ma być, dlatego mają osobne. Rozumiesz?
Oby któregoś dnia jakaś laska ci dała dupy, zaszła w ciążę i urodziła ci się córka. Wtedy powiedz mi jeszcze o gościu walącym konia do kogoś w publicznej toalecie.
Oby któregoś dnia jakaś laska ci dała dupy, zaszła w ciążę i urodziła ci się córka. Wtedy powiedz mi jeszcze o gościu walącym konia do kogoś w publicznej toalecie.
Żeby nie sprzeciwiać się idei marksistowskiej rewolucji, pozwoliłby taki grubas w spódnicy (jak ten z twojego tematu sadistic.pl/t/576817 ) załadował jej kutasa w cipkę.
Już wiem, że odbyt napisze coś o duchownych
Na osobę tolerancyjną możesz spokojnie nasrać i ona musi to tolerować - bo miałeś taką potrzebę.
Jestem tolerancyjny tyle że jest coś czego jebane prawilne tłuki nie pojmują: tolerancyjność to nie religia jebiąca w tępe prawilne pały regułki które i tak mają w pizdach. Tolerancyjność to akceptacja zjawisk które w żaden sposób nie wpływają na moje życie.
Ergo:
Jeśli obok mnie mieszka sobie dwóch gejów to nie moja sprawa.
Jeśli całują się na ulicy to nie moja sprawa.
Ale nie nazwę Ciebie nietolerancyjnym jeśli mimo wcześniejszej umowy jeden z nich jednak skończy w Twojej dupie.
Łapiesz niuans?
Jestem tolerancyjny tyle że jest coś czego j***ne prawilne tłuki nie pojmują: tolerancyjność to nie religia jebiąca w tępe prawilne pały regułki które i tak mają w p*zdach. Tolerancyjność to akceptacja zjawisk które w żaden sposób nie wpływają na moje życie.
Ergo:
Jeśli obok mnie mieszka sobie dwóch gejów to nie moja sprawa.
Jeśli całują się na ulicy to nie moja sprawa.
Ale nie nazwę Ciebie nietolerancyjnym jeśli mimo wcześniejszej umowy jeden z nich jednak skończy w Twojej dupie.
Łapiesz niuans?
Osoby "tolerancyjne" chcą zamknąć w więzieniach osoby normalne przez zmiany w prawie.
Osoby "tolerancyjne" chcą zamknąć w więzieniach osoby normalne przez zmiany w prawie.
Podasz może konkretny przykład tych zmian w prawie, czy tylko coś tam usłyszałeś?
Podasz może konkretny przykład tych zmian w prawie, czy tylko coś tam usłyszałeś?
przecież oni tak pierdolą byle pierdolić. generalnie zauważam, że między patoprawicą a patolewactwem jest żadna różnica - to ten sam rodzaj intelektualnej degeneracji, która karmi się lękami, uprzedzeniami, charakteryzuje swoistego rodzaju ideologicznymi słowotokami i ogląda świat tym samym zestawem poznawczych zjebań - np. Dziki Trener czy inne tego typu głośno krzyczące szmaty.
ha tfu na te ludzkie ścierwa.
--
Pogarda moim prawem.
przecież oni tak pierdolą byle pierdolić. generalnie zauważam, że między patoprawicą a patolewactwem jest żadna różnica - to ten sam rodzaj intelektualnej degeneracji, która karmi się lękami, uprzedzeniami, charakteryzuje swoistego rodzaju ideologicznymi słowotokami i ogląda świat tym samym zestawem poznawczych zjebań - np. Dziki Trener czy inne tego typu głośno krzyczące szmaty.
ha tfu na te ludzkie ścierwa.
--
Pogarda moim prawem.
Niestety patolewica jest znacznie gorsza. Przy patoprawicy społeczeństwo jako tako funkcjonowało. Patolewica nawet nie zdążyła jeszcze wprowadzić większości swoich idiotyzmów, a już widzimy jak cywilizacyjny "zachód" umiera od tego raka spierdolenia umysłowego.
Jako osobę niepełnosprawną obraża mnie w chuj, że chorzy psychicznie zboczeńcy oraz pedofile mają prawo korzystania z tej samej toalety co ja.
Co do reszty twoich wypocin to idź się kurwa lecz bo pierdolisz pejsaty poplecjuszu bo problem pedofilów transseksualnych w usa w damskich kiblach jest ogromny.
czemu nie protestujesz przed wpuszczaniem do szkół facetów w czarnych sukienkach, przedstawicieli organizacji która w swoich szeregach ma masę pedofili, która ukrywa tych zwyrodnialców oraz ich przestępstwa, a ofiary (dzieci) oskarża że same prowokowały?!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów