Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak być powinno
Że transy sobie łażą bez skrępowania między ludźmi...
W alternatywnym wszechświecie gdzie ludzie nie tolerują chorych psychicznie zboczeńców.
Aha, czyli doszło już do takiego spedalenia, że już tylko w sferze marzeń pozostaje tak wielki bunt, by nie wpuścić transa do kibla. Ja pierdolę, to się nie dzieje naprawdę
Nie no, zajebiście kurwa
Że transy sobie łażą bez skrępowania między ludźmi...
Aha, czyli doszło już do takiego spedalenia, że już tylko w sferze marzeń pozostaje tak wielki bunt, by nie wpuścić transa do kibla. Ja pierdolę, to się nie dzieje naprawdę
w amerykańskich szkołach rządzonych przez demokratów normą są transy w przebieralniach dziewczynek 10 lat. I nie masz prawa się sprzeciwić.
Jeden rzucił temat transkibli i już się obesraliście ze wściekłości. To ja przypomnę, jak to wygląda w tej lewackiej podobno Kalifornii. Kible "gender neutral" to dawne osobne toalety dla niepełnosprawnych, do których tylko dodano ideologicznie słuszny znaczek. A męskie są dalej męskie, damskie są damskie. Transów jest mniej niż niepełnosprawnych, więc chodzą srać do osobnego kibla, nie drażnią ani kobiet, ani facetów i wszyscy są zadowoleni.
Jako osobę niepełnosprawną obraża mnie w chuj, że chorzy psychicznie zboczeńcy oraz pedofile mają prawo korzystania z tej samej toalety co ja.
Co do reszty twoich wypocin to idź się kurwa lecz bo pierdolisz pejsaty poplecjuszu bo problem pedofilów transseksualnych w usa w damskich kiblach jest ogromny.
Jeden rzucił temat transkibli i już się obesraliście ze wściekłości. To ja przypomnę, jak to wygląda w tej lewackiej podobno Kalifornii. Kible "gender neutral" to dawne osobne toalety dla niepełnosprawnych, do których tylko dodano ideologicznie słuszny znaczek. A męskie są dalej męskie, damskie są damskie. Transów jest mniej niż niepełnosprawnych, więc chodzą srać do osobnego kibla, nie drażnią ani kobiet, ani facetów i wszyscy są zadowoleni.
W zasadzie wszystko sie zgadza. Jest to pewien rodzaj niepelnosprawnosci. Roznica jest tylko taka ze to da sie wyleczyc deskoterapia albo strzalem w potylice
W moim liceum też był tylko jeden "obojnaczy" klop a jak kończyłem szkołę to wielkie poruszenie bo kazali wybudować osobne bo "ktoś może kogoś zgwałcić". Niech się wszystkie pedały, sejmowcy razem z narodowcami niech się wezmą w końcu do roboty to nie będzie problemu dywagowaniem nad debilizmami.
Jako osobę niepełnosprawną obraża mnie w chuj, że chorzy psychicznie zboczeńcy oraz pedofile mają prawo korzystania z tej samej toalety co ja.
Co do reszty twoich wypocin to idź się kurwa lecz bo pierdolisz pejsaty poplecjuszu bo problem pedofilów transseksualnych w usa w damskich kiblach jest ogromny.
dobra, sklej pizdę.
Cóż, każdy należy do jakiejś mniejszości, lepiej się przyzwyczaj. A publiczne kible są też dla zboków, podoba ci się to czy nie, rządzić możesz w swoim prywatnym. Jak leję do pisuaru to nie zastanawiam się, czy ten obok to pedał i kątem oka ogląda mojego pytonga żeby zmarszczyć sobie freda, choć taka możliwość jest całkiem prawdopodobna.
A od kiedy transy mają osobne kible do damskich nie mają wstępu. Jeśli tam wchodzą to sami proszą się o pałowanie w pełnym majestacie prawa. I tak ma być, dlatego mają osobne. Rozumiesz?
znacznie większym problem jest to, co transy robią w amerykańskich szkołach rządzonych przez demokratów. Seksturystyka transów to norma. Dzieciak źle się czuje, ma gorszy dzień bo ciśnienie niskie? Jebnijmy mu blokera, bo jest chłopcem a ma być dziewczynką. Listajest gigantyczna
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów