📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby tak nie dała tej pizdy to dziecko nawet by nie wiedziało o co chodzi
Jakby mieli nalepkę "dziecko w samochodzie" to by przyjebał w inny. Sami sobie winni.
Dziecko jest najebane a matka siedzi z tyłu !! Tak powiedział !!!
w 0:11 słychać strzały...
Ale bym tępej kurwie z mameda zajebał. Powinna stracić prawo jazdy za darcie ryja.
@ups I co, ani słowa o pijanym kierowcy? A już szczególnie ten tuż powyżej, co kozaczy tak kurwa imponująco, że normalnie pół wsi na baczność stoi Tępej kurwie by z mameda zajebał Bochaterze ty Życzę ci z całego serca, żebyś kurwa z takim pyskiem kiedyś na żywo na mnie nie trafił, bo tacy jak ja na takie słowa nie reagują pyskówką.
Może i najebany/najebana, ale to ten typ co nagrywał spowodował tę stłuczkę. Spójrzcie jak zmienia pas w ostatniej chwili. Znając życie bez żadnych kierunkowskazów.
Bananek napisał/a:
Może i najebany/najebana, ale to ten typ co nagrywał spowodował tę stłuczkę. Spójrzcie jak zmienia pas w ostatniej chwili. Znając życie bez żadnych kierunkowskazów.
Serio kurwa? To obejrzyj jeszcze raz
Bananek napisał/a:
Brawo, za pierdolenie głupot powinien być ban
Bananek napisał/a:
Nawet jeśli byłoby jak mówisz to i tak nagrywajacy jest z prawej strony więc ma pierwszeństwo. O tym i wielu innych przepisach ruchu drogowego dowiesz się jak w końcu się wybierzesz na kurs prawa jazdy
johnnyy, co to za pierdolenie o prawych stronach w czasie zmian pasów ruchu?! GÓWNO!
Ale oczywiście jest to wina renówki bezsprzeczna, bo jest to wymuszenie przy zmianie pasa ruchu.
Ale oczywiście jest to wina renówki bezsprzeczna, bo jest to wymuszenie przy zmianie pasa ruchu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów