📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Fake, ciapaci nie maja kamer i nie stac ich na piwo.
Fake, prawdziwy ciapaty otwiera browca o róg swojej kozy to znaczy żony.
...I am not as think as you wasted I am...
fake, w 0:12 nie słychać strzałów
U ciapatych psy szczekają dupami. Tutaj ewidentnie słyszę że szczekał pyskiem.
ciapate nie piją alkoholu i nie mają psów
nie wszystkie brązowe to ciapate
nie wszystkie brązowe to ciapate
dałbym sobie uciąć,że to gdzieś widziałem.Choć pewności nie mam bo znaleźć nie mogę...
Znam kilku "ciapatych" tzn. rodowitych Turków mieszkających w Turcji , a nie w np. Niemczech i każdy mówi to samo "zazwyczaj najgorsze ścierwa i nieroby spieprzyły do UE , co prawda nie wszyscy ale większość" .
Kolejna sprawa jest ze im dalej w Turcji na wschód tym ludzie przyjaźniejszy i bardziej gościnni ... im bliżej Europy tym więcej kradzieży itp ...
a i w Turcji sie pije zazwyczaj piwo EFES ;P (niezbyt smaczne ale daje jakoś rade:D)
Kolejna sprawa jest ze im dalej w Turcji na wschód tym ludzie przyjaźniejszy i bardziej gościnni ... im bliżej Europy tym więcej kradzieży itp ...
a i w Turcji sie pije zazwyczaj piwo EFES ;P (niezbyt smaczne ale daje jakoś rade:D)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów