a żeś spisek odkrył , przecież i tak grasz na "piratach" to w czym problem
Ale pierdolisz gościu kocopoły, kupiłem oryginał a ten filmik znalazłem na forum steama. Więc trzym jape plebsie
COD- wybijmy szybę...
Ahh, i wypada wspomnieć jakie cuda się na PC dzieją ponoć. Pre-load na Steamie nie działa, trzeba od nowa ściągać (i to 50GB z wymagań ). FOV jest ograniczony do 65 powodując nieprzyjemności u niektórych graczy, a Activision jawnie walczy z fanowskim patchem, który to 'naprawia'. No i perełka - jeśli nie mamy 6GB RAM gra po prostu się nie uruchomi plując nam błędem w twarz. Co ciekawsze, gra na maksymalnych ustawieniach zużywa od 1,5 do 2GB pamięci.
Śmiech na sali.
My tu gadu-gadu, a Activision ogłosiło, że przez pierwszą dobę Ghosts zarobiło MILIARD dolarów. Ciężko mi w to uwierzyć (GTA V wykręciło 800 mln bez udziału PC). ALE mimo wszystko to niewyobrażalne jak wiele osób kupiło tą niezaprzeczalnie chujową grę.
Ahh, i wypada wspomnieć jakie cuda się na PC dzieją ponoć. Pre-load na Steamie nie działa, trzeba od nowa ściągać (i to 50GB z wymagań ). FOV jest ograniczony do 65 powodując nieprzyjemności u niektórych graczy, a Activision jawnie walczy z fanowskim patchem, który to 'naprawia'. No i perełka - jeśli nie mamy 6GB RAM gra po prostu się nie uruchomi plując nam błędem w twarz. Co ciekawsze, gra na maksymalnych ustawieniach zużywa od 1,5 do 2GB pamięci.
Śmiech na sali.
do sprzedaży trafiła liczba kopii o wartości 1 mld dolarów*
nowy CoD jest obecnie nawet niewarty ściągnięcia
My tu gadu-gadu, a Activision ogłosiło, że przez pierwszą dobę Ghosts zarobiło MILIARD dolarów. Ciężko mi w to uwierzyć (GTA V wykręciło 800 mln bez udziału PC). ALE mimo wszystko to niewyobrażalne jak wiele osób kupiło tą niezaprzeczalnie chujową grę.
Śmiech na sali.
Zapomniałeś dodać że trzeba mieć kartę graficzną z dx11, a wielu jej nie ma, bo mają dx10.1 i gra nie odpala, gdzie ja w bf 4 gram a w cod nie mogę hahah
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów