Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:10
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kici-Kici 2024-12-13, 12:13 2
Ja mam składaną i świetnie się sprawdza do suszenia pościeli.
Zgłoś
WKND 2024-12-13, 12:23 1
Nie bardzo rozumiem zamysł, bo i tak rozładowuje ręcznie, a takie małe szczapki bez kłopotu wrzuciłby przez to okienko nie schylając się nawet. Najwyżej dokopał by nogą, a tak to zmniejsza prześwit o jakąś 1/3, a nadal robi tę samą fizyczną pracę. Zgadzam się z opisem, to i wygląda i jest głupie.
Zgłoś
zwierzak30 2024-12-13, 13:55 4
WKND napisał/a:

Nie bardzo rozumiem zamysł, bo i tak rozładowuje ręcznie, a takie małe szczapki bez kłopotu wrzuciłby przez to okienko nie schylając się nawet. Najwyżej dokopał by nogą, a tak to zmniejsza prześwit o jakąś 1/3, a nadal robi tę samą fizyczną pracę. Zgadzam się z opisem, to i wygląda i jest głupie.

Maruda jesteś.
Zgłoś
psyhepl 2024-12-13, 14:36 3
WKND napisał/a:

Nie pracowałeś chyba nigdy fizycznie
Co innego jest coś odkładać ciężkiego a co innego tym rzucać
Różnica jest subtelna ale jest
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2024-12-13, 14:54 3
psyhepl napisał/a:

Dokładnie a dochodzi jeszcze ryzyko uszkodzenia elewacji bo okienko jest małe
Zgłoś
WKND 2024-12-13, 15:06 2
psyhepl napisał/a:

Nie pracuję fizycznie zawodowo, ale zdarza mi się układać drzewo (ojciec ze swoją mają kopciucha i po 73 lata na karkach, to nie dadzą już rady paru metrów sprawnie poskładać). Tak pocięte drzewo jak widzę na tym filmiku chuja waży, no chyba, że jest w chuj mokre, ale zakładam, że nie. Ja bym to wyjebał z tej przyczepki na chodnik i wmiótł do środka dużą uliczną miotłą, bez żadnego schylania się. Na tej przyczepce nie ma nawet metra drzewa.
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2024-12-13, 15:50 1
Kici-Kici napisał/a:

Ja mam składaną i świetnie się sprawdza do suszenia pościeli.

Postanowienie noworoczne?
Zgłoś
turor 2024-12-13, 16:11 2
WKND napisał/a:

Nie pracuję fizycznie zawodowo, ale zdarza mi się układać drzewo (ojciec ze swoją mają kopciucha i po 73 lata na karkach, to nie dadzą już rady paru metrów sprawnie poskładać). Tak pocięte drzewo jak widzę na tym filmiku chuja waży, no chyba, że jest w chuj mokre, ale zakładam, że nie. Ja bym to wyjebał z tej przyczepki na chodnik i wmiótł do środka dużą uliczną miotłą, bez żadnego schylania się. Na tej przyczepce nie ma nawet metra drzewa.

Wstań od kompa, zrób 3x 30 skłonów i jutro pogadamy o wrażeniach.
Zgłoś
Kici-Kici 2024-12-13, 17:43 1
Marian_Koniuszko napisał/a:

Postanowienie noworoczne?

Nie. Tygrysy nie muszą nic zmieniać w swoim ciele
Zgłoś
WKND 2024-12-13, 17:49 1
turor napisał/a:

Wstań od kompa, zrób 3x 30 skłonów i jutro pogadamy o wrażeniach.

Ale czemu każesz mi się schylać, gdy ja mówię, jak rozwiązałbym zagadnienie bez potrzeby schylania? Ja oceniam pana z filmiku czysto subiektywnie, poprzez pryzmat tego co widzę w kadrze, oraz własnych możliwości. Ja nie mogę pracować z obciążonym kręgosłupem, zatem zawsze szukam rozwiązania efektywnego, które obciążenie omija. Pan na filmiku pracuje w pozycji pochylonej, na zgiętym odcinku lędźwiowym, przede wszystkim dlatego, że wymusza to na nim konstrukcja bieżni, bo nie może zdemontować górnych elementów, gdyż albo jej nie uruchomi, albo mu szkoda. Mi bardziej szkoda kręgosłupa. Dlatego wolałbym się oszczędzić i zrobić co mówiłem. Wysypać na ziemię i zgarnąć do okienka przy pomocy narzędzia typu szczota - ulicznica
Zgłoś
elim 2024-12-13, 18:58 1
Czyli rozjebanie sobie bieżni (resztki z tego drewna mogą po prostu utkwić w tej bieżni) która nie jest jakaś tania żeby właściwie nic sobie nie ułatwić bo gdyby wrzucał przez to okienko to niewiele mu robi różnicy, a możliwe że by szybciej wykonał robotę.
Zgłoś
Siriuz 2024-12-13, 18:58 1
Problem w tym, że taśma wciąga syf i upieprzy środek. Będzie albo rozkręcanie i sprzątanie albo zdechnie szybciej niż przewidywano. Poza tym gdzie on to trzymał, że chciało mu się to wyciągnąć i przenieść?
Zgłoś
ZiooMall 2024-12-14, 10:51 1
Trzeba być zjebem żeby wciąż potrzebować drewna do ogrzania domu XD
Zgłoś
mk61 2024-12-14, 16:37
WKND napisał/a:

Ale czemu każesz mi się schylać, gdy ja mówię, jak rozwiązałbym zagadnienie bez potrzeby schylania? Ja oceniam pana z filmiku czysto subiektywnie, poprzez pryzmat tego co widzę w kadrze, oraz własnych możliwości. Ja nie mogę pracować z obciążonym kręgosłupem, zatem zawsze szukam rozwiązania efektywnego, które obciążenie omija. Pan na filmiku pracuje w pozycji pochylonej, na zgiętym odcinku lędźwiowym, przede wszystkim dlatego, że wymusza to na nim konstrukcja bieżni, bo nie może zdemontować górnych elementów, gdyż albo jej nie uruchomi, albo mu szkoda. Mi bardziej szkoda kręgosłupa. Dlatego wolałbym się oszczędzić i zrobić co mówiłem. Wysypać na ziemię i zgarnąć do okienka przy pomocy narzędzia typu szczota - ulicznica

Oj pierdolisz. Szczoteczką do zębów byś pewnie przegarnął. Oj pierdolisz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem