Sprytna reklama jakiegoś amerykańskiego piwa - sikacza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
A ja jestem nienormalny i mi piwo w ogóle nie wchodzi. A teraz skończcie te durne dyskusje, bo mam wrażenie, że macie po 14 lat i raz się napiliście od starszego kolegi i się lansujecie. Pewnie mnie zjedziecie, ale mam to w dupie. Dziękuję, dobranoc.
Melchiar napisał/a:
Co % piją sadyści Na pogaduszki tutaj panowie
I dokładnie, bardzo ładnie z resztą, odsyłamy do tematu 'co kto lubi' i nie offtopujemy już tutaj na temat wyższości, tudzież niższości, jednego złotego trunku nad drugim. Dziękujemy za uwagę
Erni - Lech nawet zimny to szczyny.. 500 tys ludzi tym męczyli na woodstoku ;/
Myślę, że Freaqsowi nie chodziło o to, które piwo jest najlepsze, a które to sikacz, tylko że wypowiadacie się na temat amerykańskiego piwa, które pić miało okazję pewnie 5% z was. W ten sposób ulegacie stereotypom, ble ble ble, itp.
Miałem kiedyś kumpla, który zawsze powtarzał, że najlepszym piwem na świecie jest piwo Leżajsk. Spytałem go za 100 razem, jak ono smakuje, to mi powiedział, że nie wie, bo jest katolikiem i nie pije piwa. O_o
Miałem kiedyś kumpla, który zawsze powtarzał, że najlepszym piwem na świecie jest piwo Leżajsk. Spytałem go za 100 razem, jak ono smakuje, to mi powiedział, że nie wie, bo jest katolikiem i nie pije piwa. O_o
Zdunkov napisał/a:
bo jest katolikiem i nie pije piwa. O_o
Mu się chyba kurwa z islamem pomyliło
Freaqs napisał/a:
(...) Bud Light w smaku jest prze-zaje-bisty, o wiele lepszy niż nasz "Żubr", "Warka" czy inne popularne w Polsce piwa. To, że ma mniej procent, to wasz problem. Chlory.
BudLighta nie próbowałem natomiast Warka, Żubr czy też Lech to kiepskie piwa (zwłaszcza Żubr i Lech) więc niewiele trzeba by jakieś piwo było lepsze od tych
smilee napisał/a:
Mysle, ze Ciecham Miodowy i nie mam pytan.
Ciechan Miodowy się zepsuł a przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie. Jakiś rok temu bardzo lubiłem to piwo a niedawno gdy je kupiłem to stwierdziłem, że to już nie jest to samo. Smakuje jak jakieś stare piwo z miodem...
Nadal dobre są natomiast Ciechan Stout i Ciechan Mocne
Zdunkov napisał/a:
powiedział, że nie wie, bo jest katolikiem i nie pije piwa. O_o
Picie piwa to nie grzech
[img:bb1cb55bed]http://kurde.pl/gfx/zakonnice.jpg[/img:bb1cb55bed]
Wiesniak, kapelusza przy stole nie zdjal. Nie dosc, ze zle wychowany to jeszcze murzyn
2,85 , tyle , co żywiec a smak.. nieporównywalny..
piwa koncernów to SZCZYNY. kasztelan też szczyn.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów