Sprytna reklama jakiegoś amerykańskiego piwa - sikacza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ciekawe co zamówił :p
Nie budlight tylko Coors Light. Amerykańce nie mają piwa, tylko sikacze. Budlight to też sikacz, więc :gtfo:
w kuchni pracowała i zamówienie zebrała
Mówicie "sikacz" a nawet nie piliście tych piw. Prawda jest taka, że Bud Light w smaku jest prze-zaje-bisty, o wiele lepszy niż nasz "Żubr", "Warka" czy inne popularne w Polsce piwa. To, że ma mniej procent, to wasz problem. Chlory.
Mówicie "sikacz" a nawet nie piliście tych piw. Prawda jest taka, że Bud Light w smaku jest prze-zaje-bisty, o wiele lepszy niż nasz "Żubr", "Warka" czy inne popularne w Polsce piwa. To, że ma mniej procent, to wasz problem. Chlory.
Erm, o gustach słyszał?
Jednemu się podobają zwłoki matki, drugiemu córki, a że Ty uważasz za najlepsze zwłoki babci to nie znaczy że reszta tak samo myśli.
Lech w każdej formie, o każdej porze!
Freaqs napisał/a:
o wiele lepszy niż nasz "Żubr"
SPŁOŃ HERETYKU !! Ni nie jest lepsze od zimnego żubra w butelce ;]
Grauper myslisz sie!
Ostatnio bardzo dobry jest zimny lech....
I że Ty jeszcze tego nie wiesz?
Ostatnio bardzo dobry jest zimny lech....
I że Ty jeszcze tego nie wiesz?
A ja powiem TYSKIE . O i tyle.
I tak wolę wino, od półwytrawnego w zwyż.
Co % piją sadyści Na pogaduszki tutaj panowie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów