18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jak dobrze mieć dziecko
Lu7yn • 2010-03-18, 19:54

Jeśli ktoś planuje mieć dziecko, lepiej niech jeszcze dobrze się zastanowi, bo to nie zawsze błogosławieństwo.
Zgłoś
AleToNieDoMnieTak 2010-03-18, 22:06 36
jebany rozpuszczony bachor,zapewnic takiemu zarcie,mozliwosc edukacji,zawozenie dupska do szkoly to jeszcze takie numery bedzie odpiedalac no kurwa mac
Zgłoś
Raix 2010-03-18, 22:20 18
Słodki dzieciak
zabilbym
Zgłoś
Black Snake 2010-03-18, 22:29
Ehhh... O ile będę miał dziecko to będzie chodziło jak w zegarku, a jak nie to: albo 1 kromka suchego chleba i szklanka starej wody na dzień, albo dom dziecka.

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Scorpio_SIC 2010-03-18, 22:44 5
@up
to dlaczego Ciebie nie oddali do domu dziecka?
Czy może jednak chodziłeś jak w zegarku

"Dość powszechne fantazje seksualne, których głównym motywem jest cierpienie i upokorzenie, nie wystarczają do stwierdzenia, że mamy do czynienia z sadyzmem."
Zgłoś
S................a 2010-03-18, 22:58 1
Oskara dla młodej jak mi by tak dziecko zrobiło to z lekka bym się zdziwił
Zgłoś
Shadow 2010-03-18, 23:15 4
Heh sprytna córeczka Też chcę taką.
Jeśli moja odziedziczy po mnie wredność i poczucie humoru wraz z zamiłowaniem do kawałów, to nie takie numery będzie odwalać
Zgłoś
Slim700 2010-03-18, 23:36
o żesz ty!!!!
Zgłoś
Panditto 2010-03-19, 10:09 4
@Shadow, a później znajdziemy twoje zdjęcie na hardzie
Zgłoś
perun88 2010-03-19, 10:39
pewnie matula kazała iść do szkoły no i młoda się zemsciłą

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
Oczyszczacz 2010-03-19, 15:57
Młoda suka. Po wyjaśnieniu sprawy zrobiłbym tak.
Wpierdolić pasem a później wyjebać z auta i odjechać hehehehe. Wiadomo, pinda by miała zesrane w majtach to by się nauczyła.

Zwój wam w zupe!
Zgłoś
boocheno 2010-03-19, 16:05
^ @up - no ale najpierw musiałbyś mieć czy je zrobić, żeby mieć dziecko...

NO BASS NO FUN

aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
Zgłoś
p................5 2010-03-19, 17:26 5
widzę że niektórym to kompletnie brak poczucia humoru. gdyby moja córka mi taki numer wywinęła to po wszystkim bym ją jeszcze pochwalił za zamiłowanie do czarnego humoru
Zgłoś
Oczyszczacz 2010-03-19, 18:03
boocheno napisał/a:

^ @up - no ale najpierw musiałbyś mieć czy je zrobić, żeby mieć dziecko...

Mam dwoje dzieci patafianie. I nie zamierzam udowadniać.

Zwój wam w zupe!
Zgłoś
SiRafael 2010-03-19, 19:51 9
Reminds me of this

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów