📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dlatego każdy skoczem na nóż
xts napisał/a:
noz ma do poderznieca gardla wrazie awari drugiego spadochronudlatego każdy skoczem na nóż
Cytat:
noz ma do poderznieca gardla wrazie awari drugiego spadochronu
bo jak sobie poderżnie gardło to się wykrwawi przez te pół godziny lotu które mu zostanie
W Polsce to by nie przeszło...
Znam przypadek, w którym dziewczyna straciła życie próbując za wszelką cenę otworzyć główny spadochron, bo koledzy utrzymywali ją w przekonaniu, iż największą hańbą dla skoczka, to wylądować na zapasowym spadochronie, nazwy aeroklubu nie podam, bo nie o reputację tu chodzi, tylko o sposób szkolenia skydiverów.
Jeśli któryś z sadisticowców jest z zamiłowania skydiverem, to błagam!!:
"Pierdol chwałę - Ratuj życie"
Znam przypadek, w którym dziewczyna straciła życie próbując za wszelką cenę otworzyć główny spadochron, bo koledzy utrzymywali ją w przekonaniu, iż największą hańbą dla skoczka, to wylądować na zapasowym spadochronie, nazwy aeroklubu nie podam, bo nie o reputację tu chodzi, tylko o sposób szkolenia skydiverów.
Kombivar - nie jestem w stanie w to uwierzyć... Panowie skoczkowie, którym chwała w głowie, powinni w ogóle nie zabierać spadochronu.
Wynik z tego filmu, że w chwili silnego stresu każdy człowiek bez względu na narodowość mówi "K***A" 1:25
Kombivar napisał/a:
Skaczę 12 lat i jeszcze się nie spotkałem z taką opinią o zapasie, ale pewnie gdzieś jest taki fantastyczny zlepek kompleksów zwany instruktorem, który kursantom wciska takie teorie, żeby się poczuć bardziej macho. Szkoda tylko, że nazwy klubu nie podałeś.W Polsce to by nie przeszło...
Dla mnie osobiście dużo większą hańbą jest się zabić, ale co ja tam wiem...
nie jestem doswiadczonym skoczkiem, w sumie to uczniem i pokazywali nam instruktozy wiele filmow tych prawdziwych ze jak sie nie ma pewnosci co do spadochronu to lepiej wypiac glowna i otworzyc zapas, dziewczynie po 100 skokach slajder zjechal za nisko i nie widziala czaszy wiec wypiela glowny i na zapasie ladowala, spanikowala, nikt jej glowy nie urwal, a noze skoczkow no coz? za chuja bys tym gardla sobie nie pocial
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów