Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak to się dostało na główną?
15 piw i jest na głównej
A do wszystkich was mówiących że to ciota, lama chuj wie co tam jeszcze: Tak naprawdę pewnie nawet nie jeździliście skuterem, ale wielcy znawcy motocrossu w necie
Co do filmiku beka z kolesia, no ale kurwa, czy wam nigdy w życiu nie przydarzył się fail o podobnym kalibru? Wątpię że nie.
śmigam motocyklem, aktualnie po asfalcie (wcześniej enduro w teren i lasy) ale takiej pierdoły jeszcze nie widziałem, po 1.30 oglądania zastanawiałem się czy to nie jakaś akcja charytatywna spełniająca marzenia ludzi nieuleczalnie chorych i jakaś 80letnia babcia wymyśliła sobie żeby ją na tor puścić
No kurwa... replay bo nie wierzę
Edit:
Noo! już wiem! to jest pewnie "kozak pro w chuj wymiatacz" tylko to tak jak u ruskich kamerki przyciągają pecha
no no, na bank...
śmigam motocyklem, aktualnie po asfalcie (wcześniej enduro w teren i lasy) ale takiej pierdoły jeszcze nie widziałem, po 1.30 oglądania zastanawiałem się czy to nie jakaś akcja charytatywna spełniająca marzenia ludzi nieuleczalnie chorych i jakaś 80letnia babcia wymyśliła sobie żeby ją na tor puścić
No kurwa... replay bo nie wierzę
Edit:
Noo! już wiem! to jest pewnie "kozak pro w chuj wymiatacz" tylko to tak jak u ruskich kamerki przyciągają pecha
komarek to nie motocykl zapamiętaj to sobie chłopczyku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów