Dokładny instruktaż tego, czego nie powinno się robić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak on się znalazł na tym wyścigu? Albo czego się naćpał / nachlał?
śmigam motocyklem, aktualnie po asfalcie (wcześniej enduro w teren i lasy) ale takiej pierdoły jeszcze nie widziałem, po 1.30 oglądania zastanawiałem się czy to nie jakaś akcja charytatywna spełniająca marzenia ludzi nieuleczalnie chorych i jakaś 80letnia babcia wymyśliła sobie żeby ją na tor puścić
No kurwa... replay bo nie wierzę
Edit:
Noo! już wiem! to jest pewnie "kozak pro w chuj wymiatacz" tylko to tak jak u ruskich kamerki przyciągają pecha
No kurwa... replay bo nie wierzę
Edit:
Noo! już wiem! to jest pewnie "kozak pro w chuj wymiatacz" tylko to tak jak u ruskich kamerki przyciągają pecha
GÓRAAL napisał/a:
szkoda motoru na takiego dzbana...
Jak juz tak bardzo szanujesz "motory" to przynajmniej naucz sie pisac "motocykl".
Panowie nie pierd0lcie glupot, najpierw zgasl mu motor, po tym sie zestresowal i za bardzo chcial wszystko przyspieszyc, wiec mu nie wychodzilo (na pewno wielu z was zna to uczucie). To juz wiekszym pacanem jest typ, ktory daje sie wyprzedzic pod koniec filmu
No ok, ale jak ten filmik znalazł się w sieci? Ja bym natychmiast usunął i jeszcze zniszczył kamerkę na wszelki wypadek...
Pierdolone dwusuwy
Z początku podjechał normalnie, ale ja mam wrażenie, że ktoś mu przy sprzęgle poszperał, a potem chcąc właśnie nadrobić wyjebał xd
Jak się jeździ na motocyklu marki Kawałsraki to się nie dziwię
P.S. Jak zaczniecie mi wmawiać że Kawa to dobry motocykl to zobaczcie czym jeździ czołówka światowego motocrossu i enduro
Co do gościa- miał zły dzień po prostu- zdarza się
P.S. Jak zaczniecie mi wmawiać że Kawa to dobry motocykl to zobaczcie czym jeździ czołówka światowego motocrossu i enduro
Co do gościa- miał zły dzień po prostu- zdarza się
Kurwa toż to ja skuterem po podobnym terenie lepiej jeżdżę o.O
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów