Po 40-stce i setce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@rzepich
zaraz się zlecą Ci co Cię zjadą za ten obrazek, więc daję piwo.
zaraz się zlecą Ci co Cię zjadą za ten obrazek, więc daję piwo.
Kwachu był dobry z ruskimi dobrze żyliśmy bo z jelcynem wódę walił kiedyś załatwiało się sprawy po męsku przy wódeczce stare dobre czasy;]
dumad napisał/a:
krzysiu powiedz mi jak mam życ?
markop4321 napisał/a:
krótko
"o jakie świetne, ale się ubaawiłeeeem"...
tak mi się przypomniało:
sam "kawał" od 04:40, ale dla tych co nie słyszeli i zwłaszcza gimbazy polecam całość
mp4, albo mpg (etc) formatu nie znalazłem, albo mi się nie chciało
osobiście słuchałem tego z kasety
jest też nowsza wersja:
Krzysztof Piasecki i Stanisław Zygmunt - Boryna (FULL) (I Mazurska Noc Kabaretowa 1999), ale bez "kawała"
Albo po wszystkim na raz
oluś moja krew
dla Olka powinno być : "jak dobrze wyglądać po pół litrze"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów