Kulisy działania aparatu na paszcze. Podoba mi się bezpośredniość tej reklamy. Jak brzydkie kaczątka przemienia się w Łabędzia. Krótkie, zwięzle i na temat.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
tutaj nadawal by sie opis czy ma ktos zdjecie tej klientki przed edycja jej pierwotny zgryz budzi domysly
Znam to z doświadczenia. Tydzien temu mi takie chujstwo ściągneli, dało efekty ale kurestwo drogie
Ja za młodego takiego nie miałem, ale teraz przynajmniej potrafię ściąć drzewo bez pomocy siekiery.
Shady_7 napisał/a:
Ja za młodego takiego nie miałem, ale teraz przynajmniej potrafię ściąć drzewo bez pomocy siekiery.
Chujowym zgryzem to każdy zetnie drzewo.
bart2408 napisał/a:
co to za muzyka w tle..?
Mi to podchodzi pod System of a Down - Fuck the System
Nom, faktycznie dziewczyna wypiękniała, a to jedynie za sprawą uśmiechu...Fap fap fap
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów