Kulisy działania aparatu na paszcze. Podoba mi się bezpośredniość tej reklamy. Jak brzydkie kaczątka przemienia się w Łabędzia. Krótkie, zwięzle i na temat.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tutaj nadawal by sie opis czy ma ktos zdjecie tej klientki przed edycja jej pierwotny zgryz budzi domysly
Jak działa aparat, to raczej wszyscy wiedzą.
Znam to z doświadczenia. Tydzien temu mi takie chujstwo ściągneli, dało efekty ale kurestwo drogie
Ja za młodego takiego nie miałem, ale teraz przynajmniej potrafię ściąć drzewo bez pomocy siekiery.
Shady_7 napisał/a:
Ja za młodego takiego nie miałem, ale teraz przynajmniej potrafię ściąć drzewo bez pomocy siekiery.
Chujowym zgryzem to każdy zetnie drzewo.
Chcę gadu do tej drugiej...
żeby to kurdę trwało te kilka sekund, jak ta reklama. Szkoda że nie pokazali jak między ujęciami wpierdala ibuprom i papki zamiast kotleta...
bart2408 napisał/a:
co to za muzyka w tle..?
Mi to podchodzi pod System of a Down - Fuck the System
Nom, faktycznie dziewczyna wypiękniała, a to jedynie za sprawą uśmiechu...Fap fap fap
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów