Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zero pie**olenia, krótko i na temat, czyli utylizacja śmiecia z powodu stwarzania zagrożenia dla życia, zatem w 100% uzasadnione, choć można by było negocjować i wsadzić go do paki, ale k***a po co? Moment zagrożenia życia to najlepszy moment, bo zabijasz śmiecia w obronie innych ludzi i unikasz moralnego dylematu czy kara śmierci jest zasadna, czy nie. Obrona własna/innych to jedyny w 100% dopuszczalny moment, gdzie możesz zabijać jak leci, każdego, kto jest agresorem.
Co ty pierdolisz??
Zero pie**olenia, krótko i na temat, czyli utylizacja śmiecia z powodu stwarzania zagrożenia dla życia, zatem w 100% uzasadnione, choć można by było negocjować i wsadzić go do paki, ale k***a po co? Moment zagrożenia życia to najlepszy moment, bo zabijasz śmiecia w obronie innych ludzi i unikasz moralnego dylematu czy kara śmierci jest zasadna, czy nie. Obrona własna/innych to jedyny w 100% dopuszczalny moment, gdzie możesz zabijać jak leci, każdego, kto jest agresorem.
Ty tak na serio, czy ktos ci nasral do bani i zapomnial wymieszac??? Jaka obrona wlasna? Jakie zagrozenie zycia ? Z tego parosekundowego filmy wyczytales kto jest agresorem a kto jest chujem ???Prawdopodobnie jestes z pokolenia Y...ja jestem z X I moze dlatego mam wiecej empatii dla tej osoby potraktowanej armatka wodna prosto w leb i prawdopodobnie bez wiekszej przyczyny...
To chyba jakaś nowa moda wklejanie tego komentarza na co drugim filmie o policji i to nie jeden debil tylko kilku tak robi. Albo trolluja albo proboją wyłapać wirtualne piwa. Tak czy inaczej wyejbalbym ich prewencyjnie, zero pierdolenia się jak to sami pięknie ujęli
To chyba jakaś nowa moda wklejanie tego komentarza na co drugim filmie o policji i to nie jeden debil tylko kilku tak robi. Albo trolluja albo proboją wyłapać wirtualne piwa. Tak czy inaczej wyejbalbym ich prewencyjnie, zero pierdolenia się jak to sami pięknie ujęli
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów