Pytanie. Czy czyjas wiare (kotolicka, islam, wiara w zwisajace psie worki) mozna zaliczyc jako chorobe, np. umyslowa ? Bo czy jest czyms normalnym wierzyc w cos co nie istnieje? Nie ma racji bytu i jest nieracjonalne ? Smiejecie sie z pedalow a jak ktos z religi zazartuje to nagle znajduje sie grono adwokatow i obroncow krzyza. Jezeli pedalstwo jest nienormalne to wiara w cuda i wianki takze nie jest normalna.
you know what i mean..
ps. nie jestem pedziem i ich nie lubie
Hehhe, dla mnie pojebem jest ktoś kto jest w 100% pewny czegoś takiego, pomimo że nawet nauka tam nie dotarła.
No ale jak widze prorok-mesjasz wszystko wie, to może powiedz mi jeszcze skąd wzięło się życie
ps. i o numerów totka nie zpomnij
Popieram Islamizacje Europy!Pytanie. Czy czyjas wiare (kotolicka, islam, wiara w zwisajace psie worki) mozna zaliczyc jako chorobe, np. umyslowa ? Bo czy jest czyms normalnym wierzyc w cos co nie istnieje? Nie ma racji bytu i jest nieracjonalne ? Smiejecie sie z pedalow a jak ktos z religi zazartuje to nagle znajduje sie grono adwokatow i obroncow krzyza. Jezeli pedalstwo jest nienormalne to wiara w cuda i wianki takze nie jest normalna.
you know what i mean..
ps. nie jestem pedziem i ich nie lubie
A co ma się dziać po śmierci?? To samo co przed narodzinami czyli nic. "Urządzenie" zwane mózgiem przestaje pracować, brak napięcia we łbie i co ma być? Nie ma Cię i chuj tak jak 100 lat temu Cię nie było tak i po śmierci. A jeśli wierzysz w aniołki, niebo, piekło, czyśćce i jakieś inne zabobony to dla mnie jesteś pojebem jakimś
Tak powstało życie:
pl.wikipedia.org/wiki/Ewolucja
Mówi się o tym już w gimnazjum chyba.
i do tego jeszcze coś od NG.
Kod:http://youtu.be/tpEaeSNnPtk
Pozdrawiam i radzę się nie chwalić w towarzystwie niewiedzą na temat skąd się wzięło życie.