Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
...zdelegalizować przejscia przez jezdnie i wpowadzic godzine policyjną, bachory oznaczyc cyferka 2 i chów klatkowy uprawiać
zatracaja ludzie zdolnosc samodzielnego myślenia ktoś im musi mówić co jest zdrowe, jak sie ubierać i co jeść ile sexu im potrzeba, sami siebie okradają z wolności wyboru, budyń zamiast mózgu.
Jak bym wyhodował, bo wychowaniem to tego nie da się nazwać dorosłą spierdolinę umysłową palącą podpałkę do grilla, ciągnącą nosem granulki odświeżające powietrze czy wpierdalające jakieś inne gówno to chyba bym się z rozpaczy pod pociąg pierdolnął.
Tych kilku nieletnich ODROBINĘ tłumaczy cielęcy umysł nastolatka.
W przypadku dorosłych ludzi zgadzam się z krulem - samobójcom nie należy przeszkadzać
Kiedyś wąchali kleje i lakiery dzisiaj dopalacze. Nic nowego
Jesteś strasznym cymbałem wiesz?
W każdym polskim normalnym domu mówisz? - znam wielu ludzi, którzy używają narkotyków mając za sobą studia i dobrą pracę. Wiesz dlaczego? - bo chcą spróbować w życiu wszystkiego i korzystają z umiarem cymbale.
A marichuana? co ty o niej wiesz idioto? Nigdy w życiu nie miałem z nią do czynienia, ale nawet ja wiem, że jedne co stoi na drodze legalizacji, to gospodarka. A wiesz, że jak wpierdalasz cukier albo wapń w ilościach hurtowych to też możesz sobie zrobić krzywdę? słowem - bo takim matołom trzeba jednym zdaniem - Marihuana jest dla ludzi odpowiedzialnych.
Mówisz, że na imprezkę od czasu do czasu? - nie wiem kto jest taką moralną padliną, że ci sie tłumaczy z tego co robi. Chyba że jesteś gimbem i ci się koledzy tłumaczą, żebyś się nie spruł starym
Czyli reasumując - zamknij mordę leszczu jak nie wiesz co mówisz.
Dziękuję za uwagę.
Kurwa ale o co ten cały szum? Kolejny temat zastępczy od dramatycznie chujowej sytuacji gospodarczej w tym kraju? Dopalacze od kiedy się pojawiły czyli z tego co pamiętam 2009-2010 rok, cieszyły się największym zainteresowaniem wśród gówniarzy chcących być na siłe "fajnymi" i patologii, przecież w każdym kurwa normalnym, polskim domu rodzice od najmłodszych lat powtarzają dzieciom żeby nie brać cukierków od nieznajomych więc nie trzeba być chyba jakoś zajebiście inteligentnym żeby zinterpretować to sobie po swojemu i po prostu nie zażywać żadnych gówien? Narkotyki, dopalacze i jebana marihuana, która tak kurwa też jest narkotykiem to gówno dla kretynów.... Bezużyteczne ćpuny niech sobie pierdolą dalej, że to tylko raz na jakiś czas na imprezkę hehe...
Wnioskuje, że masz bardzo smutne życie, że cię tak dupa piecze
@frezarkacnc
Jesteś strasznym cymbałem wiesz?
W każdym polskim normalnym domu mówisz? - znam wielu ludzi, którzy używają narkotyków mając za sobą studia i dobrą pracę. Wiesz dlaczego? - bo chcą spróbować w życiu wszystkiego i korzystają z umiarem cymbale.
A marichuana? co ty o niej wiesz idioto? Nigdy w życiu nie miałem z nią do czynienia, ale nawet ja wiem, że jedne co stoi na drodze legalizacji, to gospodarka. A wiesz, że jak wpierdalasz cukier albo wapń w ilościach hurtowych to też możesz sobie zrobić krzywdę? słowem - bo takim matołom trzeba jednym zdaniem - Marihuana jest dla ludzi odpowiedzialnych.
Mówisz, że na imprezkę od czasu do czasu? - nie wiem kto jest taką moralną padliną, że ci sie tłumaczy z tego co robi. Chyba że jesteś gimbem i ci się koledzy tłumaczą, żebyś się nie spruł starym
Czyli reasumując - zamknij mordę leszczu jak nie wiesz co mówisz.
Dziękuję za uwagę.
Wypisywać "leszczu" to sobie możesz tylko w internecie bo na ulicy raczej byś spuścił oczka i patrzył czy masz zapięte rzepy na bucikach.
0:25 jak bym miał taką Panią od Chemii uczył bym się
Pedał jesteś, ja bym ją wyruchał, czy by chciała czy nie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów