jak się nie podoba to ma problem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Uczeń z nożem
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
jakby ktoś z was nie wiedział to tutaj jest wszystko opisane krótko i na temat
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moja ciekawość i tak nie została wyczerpana
Jak wrzucę do ogniska to wiem co się stanie z nabojem ale kiedy spada on swobodnie w dół z wysokości metra to może wystrzelić? Jeśli spadnie na tył na przykład na coś ostrego. Czy mocne pierdolnięcie o glebę (np. takie jak chęć rozwalenia zapalniczki) może odpalić nabój? Nie byłem w wojsku bo tam się nie zabija.
Jak wrzucę do ogniska to wiem co się stanie z nabojem ale kiedy spada on swobodnie w dół z wysokości metra to może wystrzelić? Jeśli spadnie na tył na przykład na coś ostrego. Czy mocne pierdolnięcie o glebę (np. takie jak chęć rozwalenia zapalniczki) może odpalić nabój? Nie byłem w wojsku bo tam się nie zabija.
@Up
Tak, był jakiś filmik tutaj jak gościowi nabój z shotgun'a sturlał się ze stołu i wystrzelił. Nic się nikomu niestety nie stało.
Tak, był jakiś filmik tutaj jak gościowi nabój z shotgun'a sturlał się ze stołu i wystrzelił. Nic się nikomu niestety nie stało.
OxY napisał/a:
Nie może. Jestem ekspertem.
A w wojsku owszem, zabija się, głównie czas do przepustki.
Geco to moja ulubiona amunicja. 9mm 7,5 grama. Fajny miękki odrzut. Taka sama belotka ostro szarpie. A nabój zrzucony z 1 metra nie odpali - nie bo nie
OxY napisał/a:
Jak wrzucisz do ogniska, to nic się nie stanie.
Jak spadnie z wysokości metra, pięciu, dziesięciu metrów, to nie wystrzeli. Nawet jeśli spadnie na coś ostrego.
Nie, mocne pierdolnięcie o glebę nie odpali naboju.
Jak chcesz chałupniczo odpalić nabój, to potrzebujesz imadła, gwoździa i młotka. Wiadomo, w jakiej kombinacji. Trzymasz nabój młotkiem, gwóźdź wbijasz sobie w oko i napiedalasz imadłem do oporu .
Swoją drogą GECO to bardzo dobra, szwajcarska amunicja. I nawet wcale nie jakaś szczególnie droga. Sam często używam, ma fajny, płynny odrzut, szczególnie w cięższych wariantach. Polecam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów