Nieważne czy jesteś winny czy nie... ważne, żeby kasa z mandatów się zgadzała
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielka nowość po meczu piłkarskim, precedens.. Miał nikt nie przyjąć mandatu, puścili by ich na pociąg, bo z tyloma wnioskami by im się nie chciało jebać..
Kurwa. Najdziwniejsza akcja policji jaką widziałem do tej pory.
Oczywiście mogli wszyscy odmówić ale bardziej im się 'opłacało' przyjąć. Nie kojarzę gdzie to nagrywane ale wyobraźcie sobie ,że jesteście z 2giego końca polski. Zrobią ten wniosek do sądu a wy będziecie musieli na każdą rozprawę zapierdalać do ichniejszego sądu. Nie jest wykluczone to ,że nie skończy się na 1 posiedzeniu tylko będą ze 2-3 posiedzenia sądu albo i lepiej. Weź teraz zapierdalaj do nich na każde wezwanie do sądu. To się nie opłaca.
Wiem ,że skurwysyństwo z ich strony ale osobiście też bym już tą stówę mandatu przyjął aby kurwa nie jeździć pół polski do sądu.
(PS> Swoją drogą ciekawe ,że tutaj jak są chude gimbusy w większości to napierdalają tymi mandatami za przeklinanie ale jak stado koksów drze ryja 10cm od mordy niebieskiego "jebać policję" albo "policja zawsze jebana będzie" to już nie ma takich cwaniaków i 'kolejek' robionych do mandatów za przeklinanie.)
Oczywiście mogli wszyscy odmówić ale bardziej im się 'opłacało' przyjąć. Nie kojarzę gdzie to nagrywane ale wyobraźcie sobie ,że jesteście z 2giego końca polski. Zrobią ten wniosek do sądu a wy będziecie musieli na każdą rozprawę zapierdalać do ichniejszego sądu. Nie jest wykluczone to ,że nie skończy się na 1 posiedzeniu tylko będą ze 2-3 posiedzenia sądu albo i lepiej. Weź teraz zapierdalaj do nich na każde wezwanie do sądu. To się nie opłaca.
Wiem ,że skurwysyństwo z ich strony ale osobiście też bym już tą stówę mandatu przyjął aby kurwa nie jeździć pół polski do sądu.
(PS> Swoją drogą ciekawe ,że tutaj jak są chude gimbusy w większości to napierdalają tymi mandatami za przeklinanie ale jak stado koksów drze ryja 10cm od mordy niebieskiego "jebać policję" albo "policja zawsze jebana będzie" to już nie ma takich cwaniaków i 'kolejek' robionych do mandatów za przeklinanie.)
Normalnie bym napisal, ze dobrze kibicowskiemu bydlu, ale pies ma ryj rasowej kurwy policyjnospolecznej
Dobrym pomysłem jest użycie telefonu jako dyktafonu. Idziesz na mecz i nagrywasz. Jeżeli nie przeklinałeś masz dowód. Z chęcią zapłaciłbym za podróż aby podczas posiedzenia sejmu pan policjant który był taki upierdliwy przesiedział ponad 90 minut na sali sądowej ( jako świadek oskarżenia ) i słuchał nagrania. Już dla samego wkurwienia takich chamów warto by to było zrobić. I ofc wniosek do sądu o ukaranie pana policjanta o składanie fałszywych zeznań i o zwrot kosztów procesu przez owego pana. Z tymże trzeba mieć twardy dowód w postaci nagrania i nie przeklinać.
Taki chuj jakbym przyjął mandat. Co do posiedzeń sądu w takiej sprawie, można napisać wniosek o wydanie wyroku zaocznego, bez udziału stron. Z racji braku dowodów sprawa będzie z miejsca umorzona, i nie trzeba nigdzie jeździć.
Ale mu się łapa trzęsła. Winny zawsze jest zdenerwowany!
100zł za takie coś?! Ja dostałem tylko 20zl.
Skoro nie przeklinałeś to po chuj przyjmujesz mandat?
pedał przyjął mandat bo jest nie wychowanym półgłówkiem bluzgającym na lewo i prawo, typowy wolak...
że jak ? Że na meczu przeklinali ? Nie rozumiem trochę tej sytuacji, ale chyba w piłce o to chodzi. Równie dobrze można do biletu dołączyć mandat bo wiadomo, że bez kurwowania tego nie da się ogladać.
Ciekawe, czy TVP to pokaże... hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów