Mała prezentacja tego, jak działa propaganda USA i kolejny powód, aby nie wierzyć we wszystko co nam mówią...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Nawet nie slyszalem o takim panstwie, a okazuje sie ze tam jest ropa. Fajno - kolejna wojna, kolejne filmiki.
To, że z Jemenu nie wyleciał w tym czasie żaden samolot, nie znaczy, że paczka z bombą nie może stamtąd pochodzić. Trochę logicznego myślenia. Oczywiście propaganda w negatywnym tego słowa sensie istnieje i ma się dobrze, ale to jest akurat chujowy przykład.
Biedni ci amerykanie. Wszyscy chcą ich zabić, wszelkie wybuchowe paczki, samoloty... to wszystko zmierza w ich kierunku. Co oni takiego złego zrobili temu światu? Współczuje im, bo oni chcą prowadzić normalne życie, ale Al-Kaida się na nich uwzięła jak na mnie UBowska sąsiadka.
PS. W takich chwilach wszyscy jesteśmy amerykanami.
Pokój!
jebać cebulaków i kato prawicowców!
PS. W takich chwilach wszyscy jesteśmy amerykanami.
Pokój!
ja
Jaką armię ma Arabia Saudyjska? Czy żydoamerykanie nie opierdalają wszystkich krajów na około, żeby potem z każdej mańki jebnąć w najbogatszych arabusów?
Libertinus napisał/a:
Na chuj Jemen miałby cwaniakować U.S.A.? Porównaj sobie wydatki na zbrojenie jednego i drugiego państwa. United Shits of America zniszczyli by ich samym lotniskowcem.
A słyszałeś kiedyś o czymś takim jak terroryzm?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów